Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslányok leülnek a templomi bevonulás után?
Három koszorúslányom lesz, az egyikük 13, a másik kettő 10 alatt van. Ugye az teljesen rendben van, ha leülnek bevonulás után? Ilyenkor az első sorba kéne ülniük?
Illetve mit tanácsoltok a bevonulás sorrendjével kapcsolatban? Először a lánykák, aztán a tanúk, végül a menyasszony?
Én 2-szer voltam koszorús.
Az egyiken 8 éves voltam, a másikon meg 17. Amikor 8 voltam akkor úgy mentünk be a templomba hogy elöl ment a pap, az egyik oldalán a menya, a másikon a vőlegény. És utánuk mentünk mi. Akkor leültünk az első sorba.
A másikon meg elöl mentünk mi (2-2 lány) és utánunk jött a vőlegény a lányával (aki akkor már 20 éves volt, mivel elvált emberről volt szó) és utána pedig a menya és az apja. Akkor állnunk kellett, de iszonyat kényelmetlen volt. Egy lábról a másikra álltunk, nagyon rossz volt. Szerintem kisgyerekeket ne állítsatok olyan sokáig, mert még szinte felnőttként is sok volt....
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor mindenképp le fognak ülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!