Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő után a koszorúslányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő után a koszorúslányok át szoktak öltözni? Ciki ha átveszem majd a cipőm?

Figyelt kérdés

Koszorúslány leszek hamarosan, egy fehér cipőben leszek ami 6 cm magas. Tudom ez nem is számít magasnak, de mivel 177 cm vagyok, ezért nem szoktam magassarkút hordani. Ciki ha átveszem egy laposra?

És át szokás öltözni az este folyamán, vagy maradhatok a ruhámban?

2011. aug. 18. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Igen, nyilvánvalóan mindenki azt fogja nézni, hogy te átvetted a cipődet...

Ha ciki is lenne cipőt váltani, akkor sem venné észre a kutya sem, szóval kár ilyenen problémázni.

2011. aug. 18. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan cseréld le, ezt sokan csinálják. És a koszorúslányok felénk maradnak a ruhájukban, legfeljebb akkor öltöznek át valami könnyedebbe, ha nagy a kánikula.
2011. aug. 18. 15:13
 3/12 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván nem az én lábamat nézik, de azt kifelejtettem hogy egy fekete szandálra vagy papucsra venném át. Papucsban lenni lehet? :D
2011. aug. 18. 15:18
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Én is voltam koszorúslány, s az én esküvőmön is voltak koszorúslányok, nálunk az a módi, hogy vacsi után mindenki (még a vendégek nagy része is) átöltözik kényelmesebbe (tehát egy alkalmibb felsőbe, ruhába, mégsem farmerba), és olyan cipellőt húznak, amiben tudnak napfelkeltéig mulatni :) A lagzi az egy buli, akár papucsban is lehetsz vagy mezítláb, ha úgy érzed jól magad! És az a lényeg, h te jól érezd magad. Persze mindig van olyan, akinek valami nem tetszik, dehát istenem, 5 percig csámcsog rajta, de a te lábad tovább fájna :S
2011. aug. 18. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Most voltam egy lagziba, olyan jó volt a hangulat, hogy a csajok ledonták a cipőjüket és mezítláb táncoltak. A fiúk meg irigykedtek. ;)
2011. aug. 18. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szio. enis ilyen magas vagyok, es nincs vele gondom, siman hordom a cipoket. de atveheted azt tenyleg senki sem fogja nezni. en mar 2X voltam koszoruslany es 1x at oltoztem, szinte nem is vettek eszre, oltozz at elso vacsi utan, vagy 11 korul. amikor mar szabadabban lehet tancolni :)
2011. aug. 18. 15:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát akkor elviszem a papucsom, szeretem is, kényelmes is. Lehet viszek valami csinosabb ruhát is hátha kell. De amúgy ha szép lesz a ruhám, lehet le sem akarom majd venni egész este :)

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 18. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, múltkor voltam egy esküvőn, az egyik koszorúslány átvette a magassarkút balerinára, csak nyugodtan(:
2011. aug. 18. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Mostanában sokat változtak a szokások, de régen még a koszorúslányoknak illett megvárni az átöltözéssel az éjfélt, mikor a menyasszony is átöltözött. Ha így teszel, akkor vedd figyelembe a cipőcserénél, hogy a ruha hosszát a viselt cipőhöz is állítják, kellemetlen lehet, ha a lapos sarkú cipőben túl hosszú a szoknya.
2011. aug. 18. 18:41
 10/12 anonim ***** válasza:
igen, nekem is eloszor gyonyoru ruham volt, le sem akartam magamrol venni meg reggel otkor sem :D imadtam :)
2011. aug. 18. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!