Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennel a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel a helyemben? "Toroljem" az eskuvot?

Figyelt kérdés

13 eve vagyok a parommal de meg fiatalok vagyunk.Jovo nyarra terveztuk az eskuvot.Amit el is kezdtunk szervezni es izgatottak voltunk.Csak szuk csaladit csinalunk.Erre 1 hete eszembe jutott mi lenne hagynank mindent es abbol a penzbol elmennenk 1 het mezes hetekre valahova es ott hazasodnank ossze csak ketten.Ezt elmondtam a paromnak akinek csillogott a szeme es valami hasonlot mondott:Akkor nem lesz lakzi?Nem kell penzt kolteni?

Nekem ez nagyon rosszul esett!Minden no vagyik az eskuvore!En mar 13 evet vartam ra!Tudja mennyit jelent nekem!Sosem kertem tole semmit!Csak ezt hogy szeretnek egy szep eskuvot!Erre az egesz csaladom ot tamogatja!inek kell kolteni a penzt?Jo az nektek ha csak osszehazasodtok ketten es kesz,nem kell felhajtas...-mondja mindenki!Ez nekem annyira faj!A parom ma is mondta milenne ha nem lenne eskuvo es a penzbol vennenk egy foldet es majd evek multan epitenenk ra egy hazat(kulfoldon).Napok ota ezen gondolkodom!Feladjam a sajat almaim?Vagy ne foglalkozzak senkivel?Ugy tunik mintha senki sem akarna az eskuvot csak en,es ez nagyon rossz erzes!!Persze mindenkinek a csaladban megvolt a nagy eskuvo anno de nekem azt mondjak minek az?Persze a penzt mindig tudnank valamire hasznalni.Ti mit tennetek?En nem tudom hogy lefujjam az egeszet es eletem vegeig erezzem rosszul magam vagy ne foglalkozzak senkivel?A paromnak mondtam tegnap ,hogy emiadt nagyon rosszul erzem magam de o annyit mondott:dontsem el en mi legyen!

2012. dec. 28. 22:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Hát nem lennék a vőlegényed helyében. Te kitalálod, persze nem komolyan, csak viccből, hogy mi lenne, ha esküvő helyett nyaralnátok. Ezt tálalod neki halálosan komolyan, még véletlenül sem szólsz, hogy nehogy elkezdjen ezen agyalni, mert te csak hülyeségeket beszélsz kedvtelésből. És miután ő helyesel, te mélységesen felháborodsz. Jó hogy nem már azon gondolkodsz, hogy elhagyd, mert neki jobban tetszik a nyaralás gondolata, mint az esküvőé... Amúgy az én férjem is szeretett volna esküvőt, imádta minden percét, szóval erős túlzás kijelenteni, hogy a férfiak nem akarnak esküvőt. De még ha tudtam volna, hogy ő nem szeretne, de értem megteszi, akkor sem húztam volna el az orra előtt a mézesmadzagot, hogy utána felháborodhassak, és kiverjem a hisztit, mint egy kiskamasz. Borzalmas nő lehetsz, de komolyan. És ezt nőként mondom.
2012. dec. 28. 23:44
 22/32 anonim ***** válasza:

hány főt szeretnél meghívni,, és mennyit szántok rá? hova valósi vagy? ha írsz (de itt, privátban nem tudok), segítek, hogy hogy lehet összehozni a keretetekből az esküvőt és a mézes heteket is! :) persze ha nem 20.000ből szeretnél 200 fős lagzit meg egyiptomi all inclusive nyaralást :)

nekünk a 120fős lagzink 800.000 volt, 1,500,000 jött be, és volt zenekar, étterem, hintó...

2012. dec. 28. 23:48
 23/32 Missi_Key ***** válasza:
49%
az amúgy nem tetszene hogy valami egzotikus helyen szép esküvői ruhában ketten..mert az hidd el szebb lehetne bármien magyarországi családosnál. de ha ez az álmod ne add fel... miért tennéd, mminrt érted, mégiscsak a te életed, ne csak érte élj az hülyeség
2012. dec. 29. 00:41
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
A párod logikusan, hosszútávon,racionálisan gondolkodik. Azt nézi, hogy végre van egy kis megtakarításotok, így érdemes lenne földet venni, építkezni, hogy utána mondjuk családotok lehessen! Te azt nézed, hogy gondolom, kislány korod óta hatalmas lakodalomra, habos-babos ruhára vágysz, de ezzel kb. el is menne minden pénzetek... Ne haragudj meg, de a kedvesed gondolkodásában több logika, értelem van. Mit gondolsz, majd elbulizzátok az esküvői pénzt, aztán vártok még 10 évet a családalapítással, vagy ahhoz majd hitelt vesztek fel??:) Szerintem ideje felnőni, és hangold össze a vágyakat a realitással. A rongyrázós esküvő annak való, aki simán kicsengeti azt a pénzt, és utána még bőven marad neki miből építkezni , utazgatni stb... Azok- és ez a nagy átlag- akik nehezen kuporgtatnak az évek során valamennyit, szerintem jobban teszik, ha inkább építkeznek, lakástfelújítanak abból a pénzből, mint, hogy elbulizzák! Kis költségvetésből is lehet nagyon szép esküvőt tartani. Ehhez nem kell farmerban berohanni a polgármesteri hivatalba! Adjátok meg azért a módját, de ne menjen el rá minden pénzetek! Sok boldogságot!
2012. dec. 29. 09:46
 25/32 anonim ***** válasza:

1: Ne írj minden egyes mondatod után felkiáltójelet, mert baromi idegesítő!!!

2: Te nem vagy ép! El szeretne venni, de nem többmilliót kib*szni az ajtón. Nagyon gyerek vagy még. :D

2012. dec. 29. 11:36
 26/32 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy a menyecsketáncból befolyt pénz mennyi lenne szerinted, ha szűk családi esküvőt terveztek? Nálam a szűk család nagyon max 20 fő vendég (illetve az én szűk családom inkább csak 10, szüleim, testvéreim, nagybátyám családja, nagynéném). Mennyi pénzre számítasz? Ha meg egyébként is szűk családi esküvőt/lagzit fogtok tartani, azt nagyon olcsón ki lehet hozni. Enyhén szólva túlhisztized ezt. Párod azt mondta döntsd el te mi legyen, akkor döntsd el és kész. Nem is értem a problémát.
2012. dec. 29. 17:16
 27/32 anonim ***** válasza:

mondjuk én személy szerint úgy csinálnám hogy lenne baromi szép templomi esküvőnk aztán elhúznánk nászútra egyből :)

nekem nem kell lagzi, minek, az a lényeg hogy a szeretteim ott legyenek amikor megházasodom de nem a lakodalmas zenétől meg a húslevestől lesz jó sem egy esküvő, sem egy házasság... az csak egy nagy buli... minek. bulizzatok mondjuk az évfordulótokon vagy nem tudom.

30N

2012. dec. 30. 00:05
 28/32 anonim ***** válasza:

de hát ha nincs igényed utazni és megismerni a világot, hanem ebből a pénzből szívesebben táncolnál a kéék a szeme arca csupa derűűű-re hajnalig és zabálnál emeletes tortát, ha neked úgy jó, akkor ragaszkodj ahhoz.

akkor persze nászéjszakátok sem lesz.

ami nyilván sokkal romantikusabb lenne egy tengerparti bungalóban vagy egy hotelszobában forró trópusi levegő és tengerillat mellett.

g

...hát én tuti nem mulatoznék hajnalig csak mert az az elvárás-... legyen meg neked az esküvő, szép ruhában aztán utazzatok el, az jó kompromisszum szerintem. az igazi pénzkidobás a lakodalom lesz úgyis, az a pénz meg vagy visszajön vagy nem, de pláne a mai világban amikor a legtöbb embernek gondot okoz kifizetni a rezsit, nem várhatod el hogy 10 meg húszezreseket dobáljanak a kalapba menyasszonytánckor.

2012. dec. 30. 00:10
 29/32 anonim ***** válasza:
13 év után és ilyen hülye jelenet után, Én abban is kételkedem, hogy a srácnak nincs már tele a töke az egész dologgal. Vannak ilyen típusú lányok mint Te, akik nem a fickót akarják csak a státuszt, hogy férjezett. Nagyon el kellene azon gondolkodni, hogy nem csináltad -e már ki kapcsolatodat az ilyen hülyeségekkel ... lehet hogy a pasi már csak sodródik az árral amit a Te mániád kelt.
2012. dec. 30. 10:26
 30/32 anonim ***** válasza:

te egy oltári nagy színész-ribanc vagy hugi, elásnám magam a helyedben. Remélem egy pasasnak se száll a farkába az esze h elvegyen.

Még ha a legtöbb ott is hordja az eszét.

2012. dec. 30. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!