Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne lemondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne lemondani egy eskuvot?

Figyelt kérdés
Szeptemberbe lenne az eskuvom /kulfoldon/. De mar most elegem van minden nap faj a fejem. Az anyosom meg a sogornom nagyon idegesit... nem birom tovabb. A volegenyem is nagyon belejott a szervezesbe. Megbeszeltuk hogy kis eskuvonk lesz. De ma reggel emailben elkuldtek a vendeg listat 165 ember. Ha lemondom az eskuvot, akkor az egyesen a kapcsolat megromlasahoz vezet? Nem szeretnem elhagyni a parom mert nagyon szeretem. De ezt sem akarom. En annak is orulnek ha csak ketten elmenenk az onk.hiv.ba es osszehazasodnank.
2012. júl. 16. 08:49
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
6%
Örülj neki, hogy helyetted szervezik az esküvőd! Ne játszd az elkényeztetett kis fruskát, hanem vedd ki te is belőle a részedet. Gondolom, az anyagi oldala nem a tiéd?
2012. júl. 16. 08:55
 2/34 anonim ***** válasza:
42%
Gondolj csak bele abba, hogy a párod is simán elhagyhatna azért, mert te kis esküvőt szeretnél ő meg nagyot. Ez az ő napja is nem csak a tiéd.
2012. júl. 16. 09:07
 3/34 anonim ***** válasza:
93%

Ezt első sorban a pároddal kéne megbeszélned, finoman megközelíteni a helyzetet. Lehet hogy ő is unja, esetleg félre értés van köztetek és neked akar örömet szerezni a nagy esküvővel.

Beszélj a pároddal!

2012. júl. 16. 09:11
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elkenyeztetve, es hisztis sem. De en ezt nem akarom. A parom nem foglalkozik semmivel nem erdekli semmi, de hat az anyukaja csak jot akar ezert nem szol neki, nem szeretne megbantani az anyukajat. Neki konnyu,minden hulyeseggel engem keresnek. De en mar az elejen megmondtam hogy nem akarok nagy eskuvot. Mindenkeppen lemondom csak azt nem tudom a parom mit fog ehez szolni... biztos kifog borulni, hogy az anyukaja mennyit faradt, de en azt nem kertem sot... Sajnos nekem mar nincsenek szuleim fiatal voltam amikor elviszitettem oket, igy az o szulei finanszirozzak az eskuvot
2012. júl. 16. 09:18
 5/34 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem üljetek le a pároddal KETTESBEN és beszéljétek át. Mond el neki, hogy láttad a vendéglistát és kicsit meglepődtél, mert te egy kis szolíd esküvőt képzeltél el, szeretnél. Na meg ő is úgy vélekedett, hogy kis esküvő: "Megbeszeltuk hogy kis eskuvonk lesz.", akkor most hogy hogy 165 főnél jártok már? Vagy neki mi a kicsi, és mi a nagy? Mert te azért ennél valamivel kisebbre gondoltál.

Aztán pedig majdcsak köszös nevezőre juttok, ami mind a ketőtöknek megfelel.

Amúgy csak egy kis hozzászólás még: a polgárira min. a 4 fő, mert nem csak ti ketten kellettek, hanem kell még 1-1 tanu is.

2012. júl. 16. 09:22
 6/34 anonim ***** válasza:
84%

Na már most, ha jól látom a párod is tényleg kis esküvőt szeretne, de hogy meg ne bántsa anyucit inkább belemegy a nagy esküvőbe.

Akkor a következők lehetnek:

1, Miután átbeszéltétek a pároddal együtt bejelentítek anyukának és a sógornődnek, hogy ti kis esküvőt akartok, de ez már igen csak nagynak néz ki. Szóval faragjatok le együtt belőle.

2, Ha ebbe párod nem megy bele, és meglesz a nagy esküvő, akkor készülj fel arra, hogy ő világ életében anyuci pici fia lesz, és anyuci mindig bele fog szólni az életetekbe. A férjed pedig soha nem fog neki ellent mondani, inkább veled lesz nézeteltérése, vagy te nyelsz rengeteget. Szerintem még a gyerekeitek nevét és anyuci fogja eldönteni, nem ti. Ha erre készen állsz ebben az esetben, akkor jó. Sok erőt hozzá, mert szükség lesz rá!

2012. júl. 16. 09:27
 7/34 anonim ***** válasza:
96%
Nézd Kérdező, én (F) huszonéve simán lemondtam, amikor ilyen szinten kicsúszott a kezemből a kontroll. És rá több évre nem ezért mentünk szét az akkori párommal...
2012. júl. 16. 09:38
 8/34 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem hibat kovetsz el,ha tenyleg szereted....akor inkabb szervezd te,szervezd át... ha lemondod ebbol normalis kapcsolat már nem lesz!Ha meg ketelkedsz benne,bennetek,akkor meg ne az esküvőre fogd!!!
2012. júl. 16. 09:38
 9/34 anonim ***** válasza:
18%

Ha szereted a párod,akkor emiatt miért hagynád el? Vagy miér6t akarsz feleség helyett csak szerető lenni? Külföldön sok hátránya van annak,ha csak együtt éltek.

A pároddal beszéld meg. De nem lesz semmi bajod,ha nagy esküvő lesz. Lehet,hogy náluk ez a szokás és a természetes.

Ha a hisztid miatt lemondod az esküvőt,a párod helyben otthagynálak.

2012. júl. 16. 09:39
 10/34 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem meg egyszer van egy életben,csak el tudod viselni valahogy. Érted fáradnak! Te meg hisztizel,meg belesz@rsz a munkájukba,pénzükbe. Nem gondolod,hogy esetleg odalesz egy-két helyen a foglalójuk,előlegük is? Szerintem ne csodálkozz,ha ezután joggal nem szólnak hozzád többet. Az meg a minimum,hogy az ebből fakadó esetleges anyagi kárukat megtéríted nekik.
2012. júl. 16. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!