Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vendégek jól érezhetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vendégek jól érezhetik magukat egy nem hagyományos/"sátras" esküvőn is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy lenne egy szép polgári szertartás, utána pedig egy ünnepi ebéd. Szóval kimaradnának a játékok, és a duhajkodás hajnalig. Mi ilyen esküvőről álmodunk, csak nem tudom, hogy a vendégek jól éreznék-e magukat...

2012. dec. 8. 16:33
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Kérlek ne pontozzátok le egymást! Én is csak felfelé pontozok, ha pontozok!
2012. dec. 8. 17:08
 12/36 anonim ***** válasza:
7%

Menyasszonyi tánc lesz?

mert az fontos az esküvőn

két okból egy hogy vissza jön a befektetett pénz

másfelől meg nem érzik a vendégek hogy kihasználtak benneteket

2012. dec. 8. 17:13
 13/36 anonim ***** válasza:
86%
Mirol van szo? kihasznaltak benneteket? a menya tanc nem kotelezo lehet a raszant penzt szep boritekban az ajandek melle vagy helyett is tenni.
2012. dec. 8. 17:16
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem lesz menyasszonytánc. Ha valaki szeretne pénzt adni, azt nászajándék címen megteheti, egyébként sem azért szervezzük az esküvőt, mert nyerészkedni szeretnénk rajta :)
2012. dec. 8. 17:19
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

A menyasszonytánc fontos hogy visszajöjjön a pénz?

Milyen szintre süllyedtünk már úr isten...

2012. dec. 8. 17:23
 16/36 anonim ***** válasza:
89%
Nem ismerem a vendégeiteket, nem tudhatom, de szerintem igen. Ha táncolós, bulizós a társaság, akkor esetleg ebéd után lehetne valami zene esetleg. De ti tudjátok, a ti napotok. Persze, akárki, akármit mond, azért fontos, hogy a vendégek is jól érezzék magukat valamennyire, mert ki szereti, ha az esküvőjén savanyú képű vendégek ücsörögnek unatkozva? :)
2012. dec. 8. 17:43
 17/36 anonim ***** válasza:
70%

Menyasszonytánc nélkül is oda lehet adni az ajándékokat.

Amúgy nem értem azt miért kellett lehúzni, aki leírta, hogy ha a te vendégköröd olyan, akkor biztos jól el lesznek, de pl. náluk nem működött volna.

A játékok kimaradása nem nagy szám, azt sokan nem szeretik, ahol szeretik se rakják be csak azért, hogy legyen, ha nincs rá szükség. Van akik meg nagyon élvezik. Erre van a személyes találkozó azoknak, akik vőfélyt fogadnak, hogy megbeszéljék náluk kell-e játék vagy sem.

Amúgy szép gondolat, hogy rólatok szól a nap és nem kell a vendégekkel foglalkozni, ezt nagyon sokat látom itt, de azért nem érzitek az ellentmondást, hogy az egész esküvő hangulata nyilván a vendégek hangulatán múlik, és ha olyat szervezel, amit rajtad kívül a 100 vendég nem élvez (pl. heavy metalt nyomatsz, mikor senki se szereti, vagy energiagyűjtő szökdelésre és kántálásra kötelezed őket, mert már ilyet is láttam, mikor azt se tudják mi van), akkor nem ők a bunkók, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Ha valaki olyan esküvőt akar, hogy szarok mindenki másra és nem érdekel, hogy senkinek se tetszik, akkor nem kell vendégeket hívni, egyéb esetben meg nem kell csodálkozni, ha nem lesz hangulat. Na meg ugye elvárják a borítékot is a párok, de le van szarva kinek mi tetszik.

Ha neked olyan a társaságod, akkor jól fogják érezni magukat. Engem inkább csak az érdekel, hogy oldjátok az meg, hogy ne legyen "duhajkodás". Táncolni tilos tábla vagy mi?

Azért ez "remélem tudnak viselkedni" is egész durva, az, hogy valaki jól érzi magát és táncolgat nem azt jelenti, hogy az asztal alá issza magát, és úgy viselkedik mint egy primitív idióta.

2012. dec. 8. 17:45
 18/36 anonim ***** válasza:
39%

A sátras esküvő a hagyományos, nem a mostani éttermes. Nincs szükségültetési rendre, székszoknyára,"köszönő ajándékra.

Ez a mai sznoboknál menő.

A fontos a jó kaja, jó zene, a jó hangulat. Sátras esküvőn is lehet táncolni. Több ilyen lakodalmon is voltam, és ott is táncolt, aki akart.

A menyasszony tánc NEM azért kell, hogy visszajöjjön a lagzi ára!

Voltam olyan lagziban, ahol a vőfély bejelentette, hogy egy pusziért táncol a menyasszony.

Arról még nem is hallottam, hogy a vendégek, ha nem adnak pénzt, akkor azt hiszik, hogy kihasználják az ifjú párt.

Mindenki visz a pénztárcájának megfelelő ajándékot.

2012. dec. 8. 17:45
 19/36 A kérdező kommentje:
Úgy szeretnénk megoldani, hogy ne legyen táncolás, hogy csak egy ünnepi ebéd lesz étteremben (tehát még csak nem is vacsora), kis beszélgetés, torta, és utána mindenki mehet haza, szóval hagyományos értelemben nem lesz lagzi. Nálunk eddig minden családi esemény ilyen volt (az esküvőkön kívül), nekünk ez a legszimpatikusabb :) Mielőtt bárki félreérti, nem akartam leminősíteni azokat, akik szeretnek táncolni/bulizni! Csak mi nem ilyenek vagyunk, nekünk csak teher lenne.
2012. dec. 8. 18:02
 20/36 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj, szerintem ne várj sokat egy esküvőtől! ha lesz buli az a baj, ha nem lesz buli az lesz a baj..

mi sem vittük túlzásba, aki akart táncolt, rakhatott be zenét amit akart, bemehetett a házba, ülhetett, beszélgethetett senkire nem volt erőltetve senki, mindenki azt mondta naggyon jó sátras lagzi volt, mi is jól éreztük magunkat. csak lestem mikor ezt mondták, mert nagyon minimalista volt ahhoz képest amiken már jártam..

meg nem ezen múlik a ti boldogságotok

2012. dec. 8. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!