Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vendégek jól érezhetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vendégek jól érezhetik magukat egy nem hagyományos/"sátras" esküvőn is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy lenne egy szép polgári szertartás, utána pedig egy ünnepi ebéd. Szóval kimaradnának a játékok, és a duhajkodás hajnalig. Mi ilyen esküvőről álmodunk, csak nem tudom, hogy a vendégek jól éreznék-e magukat...

2012. dec. 8. 16:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
88%
Ez a nap rólatok szól, nem a vendégekről. Aki csak azért jön, hogy egy jót bulizzon és nem azért, hogy osztozzon az örömötökben, az inkább maradjon otthon.
2012. dec. 8. 16:37
 2/36 anonim ***** válasza:
94%
Persze, normális embernek az is épp elég ahhoz, hogy jól érezze magát, ha látja a szeretett rokonait, barátait az esküvőjén, amint kimondja az igent, nem kell ahhoz duhajkodás.
2012. dec. 8. 16:37
 3/36 anonim ***** válasza:
94%
persze miert ne Az eskuvo arrol szol hogy osszejon a csalad es jol rzik magukat akar zsiroskenyerrel is toparton vagy lakasban teljessen mindegy hol es hogyan.
2012. dec. 8. 16:38
 4/36 anonim ***** válasza:
81%

Ez vendégfüggő. Pl. a mi vendégeink nem élveznék, mi pörgős családdal és baráti körrel rendelkezünk, szeretünk táncolni, vigadni, tulajdonképpen most egy vendégjelölt sem jut eszembe, akik élveznének egy üldögélős "lagzit" (leszámítva párom nagyszüleit, de hát ők már öregek)...

De ha nektek nem ilyenek lennének a vendégek, hanem inkább üldögélősek akkor nem lesz gond.

2012. dec. 8. 16:45
 5/36 A kérdező kommentje:
Nálunk többségében nem bulizósak a vendégek (madarat tolláról, embert barátjáról :)), és általában akik igen, az annyira a közeli család (édesapám, édesanyám, unokatestvérek stb.), hogy tudnak viselkedni, legalábbis remélem :) Mi nagyon nem szeretünk bulizni, szerintem ezért is szeretnénk nyugis esküvőt.
2012. dec. 8. 16:51
 6/36 A kérdező kommentje:
Felpontoztalak, de mindegy. A "tudnak viselkedni" arra vonatkozott, hogy nem fognak pofákat vágni/akaratunk ellenére táncolni stb. Nem savanyú vagyok, hanem utálok táncolni, főleg közönség előtt :)
2012. dec. 8. 16:59
 7/36 anonim ***** válasza:
21%
pedig az esküvő a jó kedvről szol mondjuk én sem vagyok az a kirúgjuk a sátor oldalát típus de ha látom a násznép savanyu ábrázatát akkor illedelmesen elköszönök
2012. dec. 8. 17:00
 8/36 anonim ***** válasza:
86%

Hát persze, miért ne érezhetnék magukat jól!? A hangulat sosem a körítésen múlik!

Egyébként meg - bár én ilyenen még sajnos nem voltam - nekem ez nagyon szimpatikus, és szerintem én jobban is érezném magam, mint egy "hagyományos" esküvőn (az a "buli" sajnos nagyon nem az én világom...)

27/N

2012. dec. 8. 17:03
 9/36 anonim ***** válasza:
30%
Jaja, én is léptem már le unalmas esküvőről... Mikor már több órája csak ültünk, mint egy hülye, hangulat egyenlő volt a nullával, szépen elköszöntem és elmentem a haverokkal szórakozni. :)
2012. dec. 8. 17:03
 10/36 anonim ***** válasza:
88%
Én jobban érezném magam egy ilyenen, mint egy táncikálóson, ahol mindenki idétlenkedik és nyaggat, hogy miért nem táncolok. Mert nem szeretek. Kész. Főleg nem közönség előtt.
2012. dec. 8. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!