Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit szűk aranygyűrű?
Tegnap lett kész a gyűrűnk. Az üzletben felpróbáltam és ott tökéletes volt a mérete. Miután hazaértünk itthon is felpróbáltam és akkor kicsit szűknek tűnt.Nem szeretnék 1-el nagyobb méretet mert az nagy. Van rá esély, hogy egy picit "kinyúlik?"
Nem kicsi rá, csak egy nagyon picit szűk!

1 szám bővítés az 1-mm csak és tél van tehát ilyenkor inkább bővebb szokott lenni a gyűrű.
Én is télen a jobb kezemen hordom nyáron a bal kezemen.
Nem nyúlik meg,de az ujjad lefogy ott ahol a gyűrűt viseled. Ez nem tudom miért van ,de így van :)

Én azt írtam,hogy az az ujjad amelyiken a gyűrűt viseled vékonyabb lesz. Az okát nem tudom. De ez tuti ,mert nálam is így van más is mondta és az ékszerész is ezt mondta,hogy nem baj ,ha kicsit szorít,mert majd az ujjam alkalmazkodik a gyűrűhöz.
Nyugi nem lesz szűk,ha viseled.Ha meg idővel mégsem lesz jó,egy számot még mindig tágíttathatsz rajta. :)

hát nekem nem szűk, egy kicsit bevág, vagy hogy is írjam le. De ha nagyobbat hordanék, már leesne a kezemről. Így nem esik le, de nem is túl szűk, inkább csak idegesítő, hogy így nyomot hagy. De nem fáj, nem zavar, sokszor észre sem veszem, hogy rajtam van, így hagyom.
Ha neked is ennyi a probléma, szerintem hagyd, majd alkalmazkodik az ujjad hozzá :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!