Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sógorom nője minden áron ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sógorom nője minden áron ki akarja venni a részét az ÉN esküvőmből, s kicsit sok ez már. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Na szóval: páromnak van egy féltestvére anyukája előző házasságából. Konkrétan egy bátyja,aki együtt él egy nővel már 5 éve. Megkérte a csaj kezét, de az nemet mondott, lekezelve sógort,flegmázott vele, megalázta, mire sógor kijelentette,hogy ez volt az első és utolsó,hogy feleségül kérte, többet nem teszi fel a kérdést. Hát a csaj alapból egy kibírhatatlan hárpia,egyébként se szívlel. Két éve a középső bátyja vette feleségül a bnőjét,most meg mikor meghívtuk az esküvőnkre, a csaj kiakadt. Elkezdett flegmázni, meg ilyenek. Szó szerint hisztirohamot kapott, s az óta kötözködik minden egyes családtaggal. Van egy közös gyerekük és kitalálta miután anyósom mondta, hogy ők állják az esküvőt, hogy vegyenek az ő gyereküknek mivel unokájuk, 200. ezer ftért egy fa játszóteret otthonra. Hozzá teszem anyósomék 50.ezret tettek félre az esküvőnkre pontosítva csak a kajára meg piára. Ezen felül a többi költség a miénk. Ezzel nincs gáz, de hogy képzeli,hogy 200 ezrük lenne a két nyugdíjból ilyen baromságra, mikor a csaj keres havi 6 kilót?! S nem mellékesen két naponta hívogat, hogy a tortát hadd vegyék meg ők (mmint mi fizetjük, de ott vegyük meg ahol ők laknak 40kmel odébb,hogy ő tudja elhozni nekünk),vegyük ott a gyűrűt ahol laknak, és hadd hozza ő nekünk, akkor hadd legyen ő a tanúja a páromnak (vesszen össze direkt!! a kisebb öccsével, hogy Ő legyen a tanú). Előre félek. Kötekedik mindenkivel,és ahogy sógorék lagziján megjelent... miniruha,vörös csipketanga és állandóan hajolgatott,hogy a pincérek a seggét bámulják, a melleit csak a jóindulat tartotta a ruhájában...meg se akartam hívni, de sógor mondta,hogy ha a csaj nem jön,akkor ő se a gyerekkel, persze ezt megértem, de ha lehetett volna, akkor meg se hívtam volna... ha az én esküvőmön ezt fogja csinálni, nem tudom mit csinálok. Beszélni meg nem lehet vele... szerintetek?
2012. máj. 15. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te nagy napod azaz a tiétek és nincs joga elrontani. Ha nem tud viselkedni így járt. Ha a sógor nem tudja mindezt felfogni akkor az az ő baja. Nem ártana elmondani neki szépen érthetően mi a bajotok a nőjével és beláthatná, hogy igazatok van. Ha besértődik ő se jobb a nőnél. Mivel nem hármasban-négyesben fogjátok élni az életeteket érdekel, hogy mit szól hozzá?

A nőt meg határozottan le kell állítani, és megmondani neki, hogy már minden el van intézve ne fáradjon ti tudjátok jól mit akartok. Az ilyen akaratos erőszakos emberrel nem lehet szépen beszélni csak a saját stílusa a nyerő. Amíg nem lesztek határozottabbak addig mindig kötekedni fog.

2012. máj. 15. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy bajod van kérdező: nem értesz a hü.lyék nyelvén :D

Tudod mit csinálj? Kérd meg a csajt, hogy menjen ugyanabba a ruhába, amin a másik sógor esküvőjén volt, vagy valami hasonlóba, mert neked nagyon tetszett, és szeretnéd, ha a te esküvődön is ebben lenne. Mondd meg, hogy a tanú és a tortakérdésben sajnos nem tud segíteni (mert már megvan a tanú és a tortarendelés is), de ebben az egy dologban tényleg számítasz rá. Bármibe le merem fogadni, hogy konszolidált, illedelmesre fogja venni a külsőt, csak azért hogy betartson neked. Ha bejön a tipp, küldesz nekem az esküvői tortából, ok?

2012. máj. 15. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

a nyelvtannácik kedvéért:

természetesen ugyanabbaN a ruhábaN

kicsit már fáradok

2012. máj. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!