Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viselt valaki fűzőt a menyasszonyi ruha alatt? Azért érdekel, mert kíváncsi vagyok rá, hogy valóban jó e arra, hogy kicsit összetartsa az alakot.
Figyelt kérdés
Természetesen nem gondolom azt, hogy csodát tesz, de (lévén nem sokkal szülés után vagyok) abban reménykedem, hogy talán kissé "összetartja" az alakomat.2012. márc. 26. 10:19
1/5 anonim válasza:
Eleve fűzős menyasszonyi ruhát keress, akkor nem kell alávenni még a fűzőt! Különben tényleg jó, ahogy mondtad: nagyon szépen összetartja az alakot. :)
2/5 anonim válasza:
Én próbáltam így és nekem kényelmetlen volt alávenni. Keress olyat, ami eleve fűzős. :)
3/5 anonim válasza:
Nekem a ruhám volt merevített és fűzős, így nem volt szükség alá fűzőre. Meg nem is nézett volna ki jól, mert hátul a fűzőnél kb. 8 centi "kimaradt" a ruhából és ott csak a fűző szalagjai valamint a bőröm látszott. Szép izmos hátam van így nem szerettem volna takargatni. Egy másik fűző átlátszott volna a ruha alatt, így elrondította volna az összképet. Azok alá a ruhák alá amik nem fűzősek (bár egyáltalán van ilyen??) biztos jó a fűző, de jobban jársz, ha eleve merevített és fűzős ruhát keresel.
4/5 anonim válasza:
Valóban kényelmetlen.Állva még nem vészes, de ha le kell ülni és eszel, akkor vannak gondok. A mai menyasszonyi ruhák már beépített bra-val készülnek, amiben hátközében kapcsos gumis pánt is van. Én sem vagyok egy kicsi méret (44) mégis találtam az alakomhoz illő ÚJ ruhát, nagyon olcsón.Remélem tudtam segíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem, sikerül találni valami megfelelőt. Jó mások tapasztalataiból okulni.
2012. márc. 27. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!