Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudtok olyan vőfélyt ajánlani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan vőfélyt ajánlani (inárcsi lagzihoz), aki kicsit tájszólással beszél?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor ilyen jó "ízesen" beszélnek, kicsit pajzánul de nem közönségesen.. Szóval aki igazán meg tudná nevettetni a városi és a falusi rokonokat is.
2012. júl. 9. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
2012. júl. 9. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az éttermet ahol lesztek! Nekünk mindig ajánlottak mindenféle szolgáltatót. Ha nem udnak, akkor a hartyáni faluközpontban érdeklődj! Ott tuti tudnak valakit ajánlani neked.
2012. júl. 10. 07:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! Azért még mindig várok tippeket, legjobb lenne, ha a kérdésben leírtnak megfelelne.;) Hallottam olyan lagziról, ahol könnyesre nevették magukat, csak sajna nem tudtak nevet mondani. Pedig én abban reménykedem..
2012. júl. 10. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én arrafelé nőttem fel, de sajnos nagyon rég voltunk utoljára lagziban. Akkor még kicsi is voltam és nem figyeltem ilyesmire. Azért ajánlottam, hogy kérdezd meg a faluközpontban, mert amikor mi kértük az ajánlatokat, mindenhol mondtak olyanokat, hogy húúú ez a dj milyen jó bulit szokott csinálni, vagy ettől a cukrásztól mindig nagyon szép torták jönnek. Szóval ők azért már több esküvőt láttak.
2012. júl. 11. 06:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Igaz, köszi!:)
2012. júl. 12. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ha egy jó vőfélyre vágytok (mert e nélkül nem lagzi a lagzi! - a dj-k és ceremóniamesterek nem ide valók ;) ), csak ajánlani tudok valakit, aki fiatal, határozott, életrevaló, óriási arc, és teszem hozzá, hogy onnan származik, ahol állítólag a legízesebbeen beszélik a magyar nyelvet :)

Itt tudjátok elérni őt: paismi90@gmail.com

Isten áldjon minden jelenlegi és frigyre lépés előtt álló házaspárt! :)

2013. jan. 2. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de már házasok vagyunk..:)
2013. jan. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!