Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Strandon esküvő? Ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon esküvő? Ki hogy tudja elképzelni?

Figyelt kérdés

Irtózom a rendes esküvő gondolatától is,40fokban izzadni,párom attól nyűgös,télen én fagyok meg,szenvedés.

Idén nyáron egy esküvőn fogalmazódott meg a gondolat hőségriadó közepén:

strandon esküvő.

Vőlegényen fekete alsó,menyasszonyon fehér bikini(vagy valami könnyű anyagú menyasszonyi ruha,amit a szertartás után átveszek),vendégek is fürdőruhában,medence mellett hidegtálak,koktélok...

Tudom,nagymamák kiakadnak,de ez nem róluk szól.

Ti mit tudtok ehhez elképzelni?

2012. nov. 26. 10:00
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ne hagyd magad befolyásolni! Ott lesznek az esküvődön? NEM! Szerintem el se tudják képzelni, hogy milyen lehet egy ilyen és a lángosnál tovább nem látnak.

Nem kötelező hagyományos esküvőt tartani, pl az enyém se lesz olyan, ha egyszer oda jutok, és baromira nem fog érdekelni mások véleménye. A meghívottak közül, akinek nem tetszik, az valószínűleg el sem fog jönni, de majd bánhatja, mert jó buli lesz.

Sokan már azért is hőzöngenének, hogy például nem a szokásos tyúkhúsleves, töltött káposzta, vegyestál kombó a kaja. Az ilyenekkel nem kell törődni.

2012. nov. 26. 21:18
 42/49 A kérdező kommentje:

16:40: nem a bacikkal van bajom,tömegközelekedésen is elkaphatok bármit.A vizben lévő szemmel látható állatoktól irtózom és a növényektől is ha mélyebb a víz.Egy medencében látom mi van.

Pap nem kell,nem hiszek istenben.

21:18: tyúkhúsleves-töltöttkáposzta végképp nem lesz,minden lagzin az van,sőt, hagyományos mulatós zene sem.

2012. nov. 27. 08:06
 43/49 anonim ***** válasza:

"baromira nem fog érdekelni mások véleménye"

Akkor te vélhetőleg nem a GYK-n fogsz érdkelődni mások véleményéről. De ha a kérdező megkérdezi, mások el fogják mondani a véleményüket. Aztán ő tart olyan lagzit, amilyet neki jól esik. Valójában én sem értem, miért kell ehhez neki mások véleménye, de az enyém az, hogy én nem vágyom ilyenre, mert az egésznek nincs (számomra) semmi elegáns, finom, ünnepélyes vagy meghitt hangulata, nekem a strandhoz a napolajszag, izzadás, leégés, ázott, csapzott haj kötődik. És miközben az egész ötletnek van valami kissé hippi vagy alter jellege, ezt teljesen keresztbetolja az a tény, hogy iszonyat drága kibérelni egy fürdőt/strandot.(Az kevésbé hangulatos, ha a szertartás közben úszógumis gyerekek rohannak át a színen, kiabálás és zaj van körben, tehát bérelni kell.)

Tehát nálam

a, Strand kilőve, kicsi esküvőt akarok, akár otthoni kerti grillezéssel és kevés puccal, csak családi körben, de csinosan felöltözve és ünnepi hangulatban.

b, El tudom képzelni a strandos megoldást, de akkor totál hippi verzióban, vagyis ténylegesen tejfölös-fokhagymás lángossal és sörrel, de akkor meg sem próbálnám az elegancia látszatát kelteni.

2012. nov. 27. 10:20
 44/49 A kérdező kommentje:
Tejfölös-fokhagymás strand közelébe nem megyek egyébként se...vannak normális strandok rendes étteremmel,élményfürdővel,minden jóval.
2012. nov. 27. 11:13
 45/49 anonim ***** válasza:
Oké, csinálsz, amit akarsz, de tényleg baromira érdekelne, miért tetted fel a kérdést?
2012. nov. 27. 11:16
 46/49 A kérdező kommentje:
Kiváncsi voltam hogy reagálnak idegenek és ehhez képest hogy fognak a vendégek.
2012. nov. 27. 11:50
 47/49 anonim ***** válasza:

Hát, vélhetően jó képet vágnak hozzá, mert érezni fogják, hogy "ez nem róluk szól". Kb. 1/3 részük élvezni fogja, 1/3 részüknek közömbös lesz, 1/3-uk meg kibírja a kedvetekért.

Ez egyébként bármilyen esküvőn így van...

2012. nov. 27. 11:52
 48/49 anonim ***** válasza:

Olyan esküvő úgyse volt még, ahol ne lett volna olyan, akinek nem tetszik valami.

Én szoktam nézni ezt a Fátylat rá! című műsort, hihetetlen mire nem képesek a párok egy ingyen buliért (gondolom a viasat állja a számlát). Ott általában egy hagyományos lagzit és egy "extrém" lagzi akaró pár küzd egymással. Volt egy aquaparkos rész, ahol lecsúsztak a csúszdán is teljes puccban. Ahhoz képest, hogy eleinte ódzkodtak tőle, mindenki élvezte a bulit.

2012. nov. 27. 12:26
 49/49 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem elég hülye ötlet. Honnan gondolod, hogy ha strandon tartanád a bulit, akkor nem lenne 40 fok? Hiszen akkor még szarabbul érzik majd magukat, hőségben még strandolni sem lehet, sem a napot elviselni, akkor már inkább egy légkondis helyiségben...medence mellett hidegtálak, koktélok? Perceken belül tele lennének bögöllyel és rovarokkal, én biztosan nem ennék egy ilyen esküvőn ne haragudj.

Másrészt, a nyár közepén akartok kibérelni egy strandot? Van erre több milliótok? Vagy esetleg hideg lesz, esővel, akkor oda az egész, mivel az időjárást sajna nem lehet kiszámítani! Az én esküvőm júli.23-án volt és 15 fok esővel, majd megfagytunk! De egy strandon biztosan jót mulattak volna a vendégek....

2012. nov. 27. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!