Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Strandon esküvő? Ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon esküvő? Ki hogy tudja elképzelni?

Figyelt kérdés

Irtózom a rendes esküvő gondolatától is,40fokban izzadni,párom attól nyűgös,télen én fagyok meg,szenvedés.

Idén nyáron egy esküvőn fogalmazódott meg a gondolat hőségriadó közepén:

strandon esküvő.

Vőlegényen fekete alsó,menyasszonyon fehér bikini(vagy valami könnyű anyagú menyasszonyi ruha,amit a szertartás után átveszek),vendégek is fürdőruhában,medence mellett hidegtálak,koktélok...

Tudom,nagymamák kiakadnak,de ez nem róluk szól.

Ti mit tudtok ehhez elképzelni?

2012. nov. 26. 10:00
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom sokan koncertre is szeretnek járni, mégse pogozni akarnak esküvőn...
2012. nov. 26. 10:25
 12/49 anonim ***** válasza:

7. vagyok, igaz, nem lehet kiszámítani az őszi időjárást, de manapság már nyáron sem... Csak gondolj vissza az idei nyárra, volt részünk 15 fokos, esős, szeles hétben is.

Nézd, te tudod, én csak leírtam a véleményem. :)

2012. nov. 26. 10:28
 13/49 A kérdező kommentje:

A lényeg hogy mi jól érezzük magunkat.

Nem kötelező eljönni.

Ha 100ból csak 25 jön el,akkor azokkal érezzük jól magunkat,többiek maradjanak otthon,ő dolguk.

véleményeket kértem,kevés embernek tetszik,ha a vendégeknek se fog,akkor kevesebb fővel lesz,nem baj,legalább látszik kinek vagyunk fontosak.

Én is elmentem bugyirózsaszin ruhában barátnőn esküvőjére koszorúslányként,mert ő ezt szerette volna.Ő is elfog jönni az enyémre bikiniben.(ismerve a barátnőket,koszorúslányként egyenbikinit vesznek kisszoknyával)

2012. nov. 26. 10:29
 14/49 anonim ***** válasza:
56%
11-es, nagyon vihogok :DDD
2012. nov. 26. 10:30
 15/49 anonim ***** válasza:
67%

Ha mindkettötöknek megfelel, miert ne? Csak majd ne sertödjetek meg, ha nem akar mindenki elmenni, akire feltetlenül szamitotok, mert hagyomanyosan nem ezt varjak el az esküvötöl, es nem biztos, hogy mindenkinek megfelel. Akar szüleiteknek...

Mondjuk en meg 40 alatt vagyok, de nem szivesen mutogatnam magam fürdöruhaban, plane igy kismamakent, de amugy sem vagyok egy vekonysag, amit egy jo szabasu ruhaval lehet ellensulyozni, mig a fürdöruha meg mindent megmutat... Es pont az esküvö a külsösegekröl szol (söt sztem az esküvö maga is egy külsöseg, hiszen minek papir azoknak, akik összetartoznak): mindenki igyekszik csinos lenni, fodraszhoz, kozmetikushoz, tehat szebbnek latszani, elönyeit kihangsulyozni, hatrany elrejt, ami eleg nehez fürdöruhaban...

Utana kellene jarni: lehet-e 2 esküvöt csinalni? Ujsagcikkekben sztem mar volt ra eset, hogy valakik minden evben ujra hazasodtak. Igy en 2 esküvöt csinalnek: egyet a nyitottabbaknak, es egy hagyomanyosat legalabb a hazassagkötö teremben, akik ezt valasztjak szivesebben. Lehet rövidebb, akkor nem izzadtok. :)

Amugy hol, hogy lesz a menyasszonyi tanc? (Bordo nepmüveszeti mintas fürdöruciban? :D) A fürdöruhas vendegeken kis retikül, abban a penz a menyasszonyi tancra? Nathas vendegeknek a pezse? Ilyen gyakorlati dolgokra is gondolni kell...

2012. nov. 26. 10:41
 16/49 anonim ***** válasza:

"kevés embernek tetszik,ha a vendégeknek se fog,akkor kevesebb fővel lesz,nem baj,legalább látszik kinek vagyunk fontosak"

Na erröl irtam! Hogy ne hidd, hogy nem vagy fontos annak, aki ilyen buliban nem akar resztvenni, ezer mas (szemelyes) oka is lehet. Ha ennyire elter az esküvöhöz kapcsolodo gondolatvilagtol a tietek, akkor nektek is ugyanugy sertödes nelkül kellene respektalni, hogy ö elmenne, csak "masik testben", dublörrel. :D Ezen az alapon majd ök is megsertödhetnek, hogy miert nem normalis esküvöt szervezel a szamukra, ez az ö nezöpontjuk. Es mi ertelme az ilyen esküvönek, ami inkabb viszalyokat szit? Akkor menjetek 2 tanuval, meg esetleg par barat, aki tuti benne van, vagy akar az összes rokon, aki igent mond ra, de sztem sertödes nelkül...

15.

2012. nov. 26. 10:48
 17/49 anonim ***** válasza:
56%

Ha nektek csak az a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat, akkor NEM KELL vendégeket hívni!

A vendéglátás alapvető illemszabálya, hogy a házigazda gondoskodik arról, hogy a VENDÉGEK jól érezzék magukat.

De azt sem hiszem, hogy az Anyakönyvvezető vagy a pap bemegy veletek a vízbe! Hogyan húzza az ujjatokra különben a jegygyűrűt?

Sok ostoba ötletről hallottam már, de ez mindegyiken túltesz.

2012. nov. 26. 10:48
 18/49 anonim ***** válasza:

Nos, én 22 éves vagyok és nem mondanám hogy nem rendelkezem nyitott gondolkozásmóddal, de egy esküvőt én sem tudok így elképzelni. Talán egy tóparton, vagy valahol, ahol van homok is, strand is, de van egy kiépített rész is, ahol asztalokat lehet elhelyezni, táncolni lehet, stb.

Így a szertartás lehet a homokban, a vízparton, a vacsora mégis "kulturált körülmények között" lenne már megtartva.

Nekem ez a bikinis medencés buli feeling ilyen babazsúr hatást kelt, nem egy életreszóló, komoly eseményt. Ha barátnőm, vagy tesóm állna elő ilyen ötlettel, biztosan elmennék, de én is feszélyezve érezném magamat.

Egy esküvőre készülnek az emberek. Fodrász, smink, csinos ruha. Egy ilyen esküvőre nem tudnám mivel készüljek. Menjek kócosan, úgy is mindegy, elázik? De akkor ha más meg megcsináltatja a haját, akkor én érezzem magam kellemetlenül, szóval nem tudom... Nekem ez fura lenne.

2012. nov. 26. 11:06
 19/49 anonim ***** válasza:

Hát megmondom őszintén, engem csak annyiból zavar, hogy én mindig vágytam igazi esküvői ruhára. Esküvőm csak egyszer van, strandra mehetek máskor is. De maga az, hogy laza legyen és strandon, az nem zavar, csak szerintem a kivitelezés más egy kicsit. Ha már esküvő, akkor legyen igazi esküvő.

1. miért nem tartjátok tavasszal vagy ősszel, se nem hideg, se nem meleg.

2. Ha már esküvő, akkor legyen esküvő, ne egy strandolás előtt kimondott igen.

3. Egyébként az ötlettel nem lenne gondom, csak gondold végig, hogy pl. minden vendéged élvezné-e, hogy fürdőruhában van, vagy hogy más fürdik, ő meg nem mer levetkőzni.

Nem azt mondom, hogy nem lehet strandon, és valóban rólatok szól ez a nap, de azért ennyire ne legyen laza, mert lehet, hogy valaki azért kellemetlenül érezné magát.

Ettől függetlenül mondom, hogy SOK BOLDOGSÁGOT!!!!! :D :D

2012. nov. 26. 11:14
 20/49 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagyok kövér, max egy kicsit husi, de striás, és szégyellném magam mások előtt. Még a legjobb barátnőm esküvőjére se mennék el, ha ilyen lenne. Még előtte, meg a családom és párom előtt nem szégyellném, de mondjuk a vőlegény családja előtt nem mutogatnám a striás combom!
2012. nov. 26. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!