Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Strandon esküvő? Ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon esküvő? Ki hogy tudja elképzelni?

Figyelt kérdés

Irtózom a rendes esküvő gondolatától is,40fokban izzadni,párom attól nyűgös,télen én fagyok meg,szenvedés.

Idén nyáron egy esküvőn fogalmazódott meg a gondolat hőségriadó közepén:

strandon esküvő.

Vőlegényen fekete alsó,menyasszonyon fehér bikini(vagy valami könnyű anyagú menyasszonyi ruha,amit a szertartás után átveszek),vendégek is fürdőruhában,medence mellett hidegtálak,koktélok...

Tudom,nagymamák kiakadnak,de ez nem róluk szól.

Ti mit tudtok ehhez elképzelni?

2012. nov. 26. 10:00
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

10:41:

egy esküvő is bőven elég,bár tény hogy lehetne templomit azoknak akiknek ez nem tetszik,de az álszent dolog,ateistaként nem megyek templomba ha nem muszáj

Nem lesz menyasszonytánc,sőt,semmilyen.

Azok lesznek ott akik igent mondanak.Ha csak a barátok,akkor ők,nem érdekel igazán.

10:48: pap nem is kell

De anyakönyvvezető kijön,szetartás viz mellett lenne,10 perc.Kimegy akárhova,csak ki kell fizetni.

2012. nov. 26. 11:16
 22/49 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs igazán szégyellős barátunk/rokonunk.
2012. nov. 26. 11:18
 23/49 anonim ***** válasza:
Mi voltunk ilyenen, nem kimondott strand, de a volt medence is a kerthelyiségben amit bérletek. Életünk egyik legjobb lagzija volt. Nem kellett azon gondolkodni, kinek milyen legyen a frizurája, a ruhája, stb. A menyasszonynak volt "menyasszonyi bikinije" meg fátyla is :)de azt hozzátenném, hogy szinte a szülők kivitelével mindenki fiatal volt. Ha a társaság bevállalós miért is ne :)
2012. nov. 26. 11:22
 24/49 A kérdező kommentje:

Végre ilyet ias olvasok,dejó.

Itt is velünk korúak lennének javarészt.

Mesélsz kicsit? Vendég szemszögéből milyen volt?

2012. nov. 26. 11:24
 25/49 A kérdező kommentje:

[link]

ilyesmi ruhát tudok elképzelni mint az első képen van

2012. nov. 26. 11:26
 26/49 A kérdező kommentje:
persze mell részen jobban takarva
2012. nov. 26. 11:26
 27/49 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Kezdetben én is viszolyogtam a bikini viseléstől, meg egyáltalán mit is fogunk mi ott csinálni. De hihetetlen jó volt. Nem volt szokványos, de a menyasszonytól és a vőlegénytől nem is vártam volna mást. Annyira hozzájuk illett az egész, hogy magával ragadott a hangulat. Az idősebbek, a kismamák meg a szégyellősek pedig táncoltak, ettek, beszélgettek és mindenki jól érezte magát. Szerintem aki jól akarja magát érezni egy esküvőn az megtalálja a számára megfelelő szórakozási módot, beszélget, táncol. Aki meg nem is akarja jól érezni magát,valamilyen mondvacsinált indokkal az egy hagyományos lagziba is belekötne. A lényeg szerintem a társaság. Ha bevállalósak a barátok akkor semmi gond, de ha a társaság nagy része szégyellős akkor kudarcba fog fulladni.
2012. nov. 26. 11:32
 28/49 anonim ***** válasza:
57%

Van ősz meg tavasz.

Mondjuk nem vagyok még nagymama, de nekem a strand az strand. Ott meg aztán még árnyék se mindig akad, és a napon ácsorgás közben leégni és összeesni is kiválóan lehet.

2012. nov. 26. 11:38
 29/49 A kérdező kommentje:

Strand szó alatt miért csak az olyat tudjátok elképzelni ahol egyszem medence és sülsz meg a napon? Van fedett is,ahol árnyék is van,és élménymedence,stb.

Bogácsi strand pl: [link]

Fele medence fedett,fele nem,mellette étteremszerű.

Vagy nyiregyiről nem találok jó képet,de háttérben látszik hogy ilyen tetővel megoldják az árnyékot

[link]

2012. nov. 26. 11:50
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudnám elképzelni, hogy kibérelek egy házat vagy nyaralót amihez van medence és szép kert. Akkor aki akarna fürödhetne, de mellette a szégyenlősebbek (vagy pl. még a legkevésbé szégyenlős hölgynél is előfordulhat hogy aznap éli nehéz napjait) táncolhatnak, grillezhetnek, beszélgethetnek stb... Aztán nem csak az anyakönyvvezetőt bérelheted oda, hanem koktélbárt/zenekart/ dj-t stb... meg a helyet is ki lehet dísziteni hangulatosra lampionokkal, girlanddal, gyertyákkal... Meg persze nem lenne muszáj mindenkinek bikiniben lenne, vannak lenge vászonruhák, strandkendők stb... csak írd bele a meghívóba hogy mi a dresscode, ne legyen az, hogy valaki kiskosztümben jön, aztán mellette te meg bikiniben vagy menyasszony.
2012. nov. 26. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!