Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Póthaj esküvőre! Nem ciki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Póthaj esküvőre! Nem ciki?

Figyelt kérdés

Alig van pár szál hajam, bár legalább az a kevéske szép. Ajánlott a fodrászom egy olyan megoldást, ami kicsit mutatósabbá teszi a frizurámat, nem tűnik tőle "kevésnek". Nagyon nagyon tetszett a frizura és közelről is alig észrevehető a "pót csombék", kicsit mégis fura hatást keltett.

Akik ismernek, azért tudják, hogy az én hajamból lehetetlen egy ilyet kihozni. Ergo ciki, avagy vállaljam be nyugodtan?

2012. nov. 26. 00:32
 1/9 anonim ***** válasza:
vállald be
2012. nov. 26. 00:52
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ne akarj más lenni,azon a napon sem.

Ha mégis bevállalod, akkor már előtte rakasd fel, hogy megszokd, mert egész nap azzal fogsz foglalkozni, hogy "jaj biztos fura a hajam, és mindenki azt nézi"

2012. nov. 26. 07:13
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Ne vállalnám be. Mindenki tudja, hogy a hajad nem ilyen, a vőlegényed is. Állandóan azon paráznák, hogy mikor esik le? Ja leveszed a fátylat, vagy esetleg tánc közben.

Kevés hajból, jól megválasztott fejdísszel is lehetsz szép.

2012. nov. 26. 07:36
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
dehogyis...vállald csak be...most azért mert több hajad lesz?:) hát aztán..nem vállig érőből lesz fenékig érő...de ha még az is lenne se lenne gáz...ha te jobban érzed magad attól, hogy több lesz a hajad, tedd fel és kész:) miféle megoldással lesz felrakva? ajánlom a csatos megoldást, könnyü a viselete, tartós (nem esik le a nagy táncolások közepette...) és nem is károsítja a hajad....:) nem kell irdatlan mennyiségüt felrakni, csak pl még annyit, mint a te hajad...sztme nem lesz feltünő, pláne ha göndör lesz a hajad..az alapbol dúsabb hatást ad...
2012. nov. 26. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki. Az esküvőjére az ember lánya megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni magából.

Egyébként a póthaj ugyanolyan, mint a műszempilla: ha gagyit raksz fel bénán, akkor közönséges hatást kelt. Ha viszont hozzáértő teszi fel jól, akkor jó eséllyel észre se fogja venni, csak az, aki jól ismer téged, a többiek csak azt könyvelik el, hogy mennyire jól nézel ki :)

2012. nov. 26. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyasszonyi ruhába se járkálnál az esküvődön kivüli napokon, nem? Tehát azt is csak arra a napra veszed fel, azért, hogy még szebb legyél. Ergo ezen a napon, ha minél szebbet hozol ki magadból, az a normális. Miért lenne akkor ciki, ha a hajad többnek és szebbnek tűnne? Nem azt fogják kérdezgetni, hogy na, vajon ez paróka, vagy póthaj, vagy mit csinált ez a lány magával, hanem azt, hogy hú, de szép lett ez a lány! Aki meg rosszindulatú, az már a mennyasszonyi ruhádat is le fogja ocsárolni, meg a cipődet, meg a sminkedet meg a vacsorát, meg a helyet... Sajnos vannak ilyenek, de ne nekik akarj megfelelni. A lényeg, hogy maradj természetes akkor is. EGyébként milyen póthajat mutatott a fodrász? Hozzácsatolható szintetikusat, vagy klipcsatos igazi hajat? Mert klipcsatosat egyalkalmakra találták ki, és ha igazi hajból van, formázható és lehet keveset is feltenni, ami természetes hatású lesz.
2012. nov. 26. 09:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Természetes haj, ráadásul ismerősöm a fodrász és azt mondta bármit kérek az a nagy napra most nekem ingyen van, tehát még emiatt sem kell aggódnom. Amúgy tisztában vagyok vele, hogy nem két fillér. Nem tett bele túl sokat, de félig felcsatolt frizurám lenne és ezt pont megdobta annyival, hogy még egy címlap fotón is eltudtam volna képzelni magam (bár tudom ez egos). :) Hosszabbat semmiképpen nem szeretnék, mint a sajátom, egyrészt nem tetszik nekem ez a mű haj mánia, másrészt nem a hosszával van a gond.

Egyébként most hogy így mondjátok vannak kifejezett kontyalapok, amiből egy jó fodrász olyan frizurát varázsol, mintha a csajnak fenékig érő gyönyörű haja lenne, ez sem lehet sokkal másabb, mintha nekem lesz pár tincs póthaj.

2012. nov. 26. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
18%

"megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni magából"

Jaja, csak itt szó sincs a "magából"-ról, hanem póthajról van szó, ami nem az övé.

Ettől még szerintem ha kedved tartja, nyugodtan csináld. Én nem tenném, mint ahogy az egész hercegnősdi-agyonsminkelt-agyonfodrászolt dolog nem a stílusom, szeretnék utóbb magamra ismerni a képeken.

De a többség megítélése nem ez, hanem az, hogy erre a napra a nőnek valódi hercegnővé kell avanzsálni, amibe belefér a smink (akkor is, ha egyébként nem sminkel), a hajfestés/póthaj/extra konty (akkor is, ha amúgy a lófarok a legrafináltabb frizura, amit hord), az óriási abroncsos szoknya (akkor is, ha farmeren kívül nincs semmi, amit szeret hordani), a manikűr (akkor is, ha amúgy már a színtelen lakk felkenésével is gondjai vannak), és a fotózás (akkor is, ha szerinteéletében nem készült egy normális kép sem róla). Ez nem ciki, hanem egy mai jelenség, ami teljesen megszokott és a társadalom szerint normális. Szóval ha Te jobban érzed magad úgy, akkor hajrá! Tetszett a próbafrizura, méghozzá azt írtad, nagyon. Miért vagy mégis bizonytalan?

2012. nov. 26. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha bevállalod, akkor utána ne tagadd le. Van egy ismerősünk, aki egyenes vállig érő hajból varázsoltatott hátközépig érő loknis hajat, és váltig állítja, hogy nem volt műhaja. Amúgy szép volt, de elsőre furcsának tűnt. Én nem tetetnék egyébként, de cikinek nem gondolom.
2012. nov. 29. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!