Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete ruhába nagyon ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete ruhába nagyon ciki esküvőre menni?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz egyik ismerősöm lagzija, nagyon szeretem a fekete ruhákat, szerintem nagyon elegánsak.

Fogalmam sincs mit kéne felvennem, minap vettem egy térd alatt érő, fekete ruhácskát, szép, könnyed, elegáns stb.

Csak nem tudom felvehetem-e, nem fognak-e kinézni.

Néztem színes ruhákat is, de csak ilyen csiricsárésakat láttam, ami meg absz. nem passzolt vna lagzihoz :)

Esetleg tudnátok tanácsokat adni, mégis mit vehetnék fel? Vagy esetleg a ti lagzitokba sokan voltak feketébe? :S

20L

2010. júl. 24. 15:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
58%
Ciki, de legfőképp udvariatlanság. A fekete a gyász színe, a fehér és a piros is illetlenség, mivel azok meg a menyasszony színei.
2010. júl. 24. 15:56
 2/48 anonim ***** válasza:
65%

nyáron feketében esküvőre???

Hát eléggé ciki szerintem. Egy könnyed világos ruciban menj.

2010. júl. 24. 15:56
 3/48 anonim ***** válasza:
58%

Én is talpig feketében voltak, meg is dicsértek, h csinos vok. :) Ne aggódj emiatt, vedd fel nyugodtan!

25/L

2010. júl. 24. 15:58
 4/48 anonim ***** válasza:
50%

Nem fognak kinézni, mert az emberek többsége sajnos nincs tisztában a protokollal.

Esküvőre feketében, pirosban, fehérben nem megyünk. Az első nagyon jól leírta.

2010. júl. 24. 16:00
 5/48 anonim válasza:
54%

Én jövő hétvégén megyek esküvőre és az én ruhám is nagyrészben fekete....

Szerintem sokkal jobb egy sötét elegáns ruhában megjelenni ,mint valami eltúlzott mintás rikító ruhában..

Én úgy vagyok vele hogy az esküvőn a menyasszony legyen a legrikítóbb....

A legutolsó esküvőn ahol voltam a velem szemben ülő fiataln nő például egy pántnélküli (,hát inkább felső volt mint szoknya)szoknya szerűségben jelent meg... amiből kint villogott mindene...

Szerintem ezek a nem esküvőre illő dolgok..a fekete ruha teljesen megfelelő

2010. júl. 24. 16:02
 6/48 A kérdező kommentje:

jól van, de attól szerintem leoltani nem kell, ugyanis nekem ez lesz a második esküvőm amin részt veszek .. utoljára 9 évesen voltam lakodalomba.

Dehát igen, a protokoll, valószínű h mivel ezt nem tudtam egy bunkó illetlen, faragatlan alak vagyok :)

Keresek akkor valami színesebb ruhát.

2010. júl. 24. 16:04
 7/48 anonim ***** válasza:
13%
tipikus magyarok, még öltözködni sem tudtok
2010. júl. 24. 16:04
 8/48 anonim ***** válasza:
32%
negogy feketében menj!akkor inkább maradj otthon.és pirosat se vegyél fel.
2010. júl. 24. 16:06
 9/48 A kérdező kommentje:

köszi utolsó!

Gondolkodtam egyébként valami szoknyán is, van hozzá egy szép blúzom, mondjuk az is ilyen fekete/fehér, de valamivel alkalmibb.

Egyébként meg nem áll egyáltalán jól nekem se a világos szín, se pedig a csicsásabb :S

A másik problémám meg a cipő, többnyire csak ilyen extra magassarkú lábbelijeim vannak, esetleg valaki valamilyen cipőt tudna ajánlani?

2010. júl. 24. 16:06
 10/48 A kérdező kommentje:

mennyi tapló van ezen az oldalon :)

látom semmi életetek sincs. szánalmasok vagytok :)

aki normálisat írt, annak köszönöm!

2010. júl. 24. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!