Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete ruhába nagyon ciki esküvőre menni?
2 hét múlva lesz egyik ismerősöm lagzija, nagyon szeretem a fekete ruhákat, szerintem nagyon elegánsak.
Fogalmam sincs mit kéne felvennem, minap vettem egy térd alatt érő, fekete ruhácskát, szép, könnyed, elegáns stb.
Csak nem tudom felvehetem-e, nem fognak-e kinézni.
Néztem színes ruhákat is, de csak ilyen csiricsárésakat láttam, ami meg absz. nem passzolt vna lagzihoz :)
Esetleg tudnátok tanácsokat adni, mégis mit vehetnék fel? Vagy esetleg a ti lagzitokba sokan voltak feketébe? :S
20L
De sokan vagyunk!
Mi is 7-én megyünk lagziba XD
Én bordó ruhában megyek,ha illik ha nem,nekem az a legelegánsabb ruhám :) egyszerű de mégis elegáns.
Szerintem is nyugodtan mehetsz feketében csak ahogy már előttem is írták vegyél fel hozzá színes kiegészítőket :)
Mi Szabolcs megyében leszünk.
Jó szórakozást nektek!
Színes kiegészítőkkel bátran felveheted a fekete ruhádat, senki sem fog érte megszólni. Ha jól értettem, eredetileg sem talpig éjfeketében tervezted a megjelenést.
Egyébként én mentem már nyár közepén, 500 fokban hófehér ruhában esküvőre, de természetesen színes kiegészítőket (táska, szandál, bizsuk) választottam hozzá. Nem egyedül voltam fehérben a vendégek között.
16:24
köszi:)
nektek is jó szórakozást!
Szerintem is mehetsz feketébe, én is voltam már, nem volt semmilyen más elegáns ruhám és éppen anyagilag nem álltam úgy, hogy újat vegyek, még meg is dicsérték, ismerem a protokollt, de őszintén szólva nagyon nem érdekel én szeretem a feketét, szerintem az a legelegánsabb szín.
Esetleg a sötétlila vagy nagyon sötétkék ruhát próbáltál, lehet, hogy az is jól állna.
Egyébként mifelénk a fehér volt a gyász ruha, kb. a '60-as években váltottak feketére, addig a fehéret hordták népviseletben és a polgári ruhában is gyász idején.
én feketét simán felvennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!