Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete ruhába nagyon ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete ruhába nagyon ciki esküvőre menni?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz egyik ismerősöm lagzija, nagyon szeretem a fekete ruhákat, szerintem nagyon elegánsak.

Fogalmam sincs mit kéne felvennem, minap vettem egy térd alatt érő, fekete ruhácskát, szép, könnyed, elegáns stb.

Csak nem tudom felvehetem-e, nem fognak-e kinézni.

Néztem színes ruhákat is, de csak ilyen csiricsárésakat láttam, ami meg absz. nem passzolt vna lagzihoz :)

Esetleg tudnátok tanácsokat adni, mégis mit vehetnék fel? Vagy esetleg a ti lagzitokba sokan voltak feketébe? :S

20L

2010. júl. 24. 15:51
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
köszi! :) kiegészítőnek (láncok, karkötő, gyűrű stb) mindenképp ezüstöt szeretnék, most írták a kabátkát, az sem rossz valóban, táska cipő meg vszínű h a kabáttal lesz egyszínű... majd próbálgatni fogok hogy áll jobban :)
2010. júl. 24. 16:17
 22/48 A kérdező kommentje:
nekünk Borsod megyébe :) nektek?
2010. júl. 24. 16:18
 23/48 anonim ***** válasza:
Bács megyében:)
2010. júl. 24. 16:21
 24/48 anonim ***** válasza:

De sokan vagyunk!

Mi is 7-én megyünk lagziba XD

Én bordó ruhában megyek,ha illik ha nem,nekem az a legelegánsabb ruhám :) egyszerű de mégis elegáns.

Szerintem is nyugodtan mehetsz feketében csak ahogy már előttem is írták vegyél fel hozzá színes kiegészítőket :)

Mi Szabolcs megyében leszünk.

Jó szórakozást nektek!

2010. júl. 24. 16:24
 25/48 anonim ***** válasza:

Színes kiegészítőkkel bátran felveheted a fekete ruhádat, senki sem fog érte megszólni. Ha jól értettem, eredetileg sem talpig éjfeketében tervezted a megjelenést.

Egyébként én mentem már nyár közepén, 500 fokban hófehér ruhában esküvőre, de természetesen színes kiegészítőket (táska, szandál, bizsuk) választottam hozzá. Nem egyedül voltam fehérben a vendégek között.

2010. júl. 24. 16:27
 26/48 anonim ***** válasza:
Esetleg linkelhetnél egy fotót erről a ruháról.
2010. júl. 24. 16:28
 27/48 anonim ***** válasza:

16:24

köszi:)

nektek is jó szórakozást!

2010. júl. 24. 16:41
 28/48 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem is mehetsz feketébe, én is voltam már, nem volt semmilyen más elegáns ruhám és éppen anyagilag nem álltam úgy, hogy újat vegyek, még meg is dicsérték, ismerem a protokollt, de őszintén szólva nagyon nem érdekel én szeretem a feketét, szerintem az a legelegánsabb szín.

Esetleg a sötétlila vagy nagyon sötétkék ruhát próbáltál, lehet, hogy az is jól állna.

Egyébként mifelénk a fehér volt a gyász ruha, kb. a '60-as években váltottak feketére, addig a fehéret hordták népviseletben és a polgári ruhában is gyász idején.

2010. júl. 24. 16:46
 29/48 anonim ***** válasza:

[link]

én feketét simán felvennék

2010. júl. 24. 16:59
 30/48 anonim ***** válasza:
am borsodba hol?mert tudok egy helyet ahol 7.lesz lagzi
2010. júl. 24. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!