Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fekete ruhába nagyon ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete ruhába nagyon ciki esküvőre menni?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz egyik ismerősöm lagzija, nagyon szeretem a fekete ruhákat, szerintem nagyon elegánsak.

Fogalmam sincs mit kéne felvennem, minap vettem egy térd alatt érő, fekete ruhácskát, szép, könnyed, elegáns stb.

Csak nem tudom felvehetem-e, nem fognak-e kinézni.

Néztem színes ruhákat is, de csak ilyen csiricsárésakat láttam, ami meg absz. nem passzolt vna lagzihoz :)

Esetleg tudnátok tanácsokat adni, mégis mit vehetnék fel? Vagy esetleg a ti lagzitokba sokan voltak feketébe? :S

20L

2010. júl. 24. 15:51
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
61%
Én is feketében voltam a múltkor senki nem szólt semmit,sőt dicsértek.Ez ilyen begyepesedett hülyeség hogy gyász szine,temetésre nem szatén estelyit veszel,hanem kosztümöt.Ha feldobod valami szines kiegészitővel,csodás leszel:)
2010. júl. 25. 01:59
 42/48 anonim ***** válasza:
Anno nekem is volt fekete korszakom, de szerencsére kinőttem belőle. A hajam középbarna hullámos nagy kék szemei vannak. A hideg színek nagyon jól állnak nekem. :D A legkedvesem színem az ezüst fémes ezüstszürke na egy ilyen ruhába voltam nemrég egy ilyen összepurcanáson hozzá ezüst szandál a szemem is ilyenre volt festve fémes ezüst szürkére és az alsó szemem belső részére fehéret kentem. Sokan mondták, h. ez a ruha elég csicsás, holott nagyon visszafogott és elegáns volt. Tudod lehetsokan irigyek...
2010. júl. 25. 10:11
 43/48 anonim ***** válasza:
48%

Menj feketében nyugodtan,én is abban fogok,ha már mindenképp ott kell lennem.szintén 2 hét múlva kb.

Törvény nem tiltja,az emberek meg minden apró részletet felnagyítanak,pletykálnak róla,belekötnek az élő fába is...gusztustalanok.Főleg ha jó sokan vannak egy helyen.

Sokan el vannak itt tévedve fekete szoknya,ruha ügyben.Milyen gyász?!Ők nincsenek tisztában az illemmel esetleg.Nézzetek utána a gyászruháknak.Azokon nincs semmi DÍSZ.(csipke,meg ilyenek)Az elegáns,alkalmi ruhákon van.

Ha mindenkinek meg akarnál felelni,hamarosan egy élő halott lennél,önálló gondolatok nélkül.

2010. júl. 25. 16:41
 44/48 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,a feketeruhás.Én is Borsod megyébe megyek. 22 :-)
2010. júl. 25. 16:48
 45/48 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom a feketével. De... nekem novemberben lesz esküvőm és nekem nem tetszene ha valaki feketében lenne. Sem fehérben, sem vörösben. Sose voltam esküvőn de tudom hogy ezt nem illik. És ha így van ha nem akkor is azt hinném hogy direkt csinálja, nem véletlenül. Menyasszonyok ezt a legtökéletesebb napnak képzelik el és igen sértődékenyek. Szerintem :)

Másfelől legegyszerűbb a menyasszonytól megkérdezni, hogy érdekli-e. Mert ez az ő nagy napja és a párjáé. Tehát mindegy mi mit mondunk, ha őt zavarja tiszteld meg és ne vedd fel a ruhát, ha őt nem érdekli akkor téged se érdekeljen, hogy itt mit mondanak.

2010. aug. 1. 23:46
 46/48 anonim ***** válasza:
48%

utolsónak üzenem, hogy nem mindenki engedheti meg magának egy új ruha vásárlását csak azért mert meghívást kapott egy esküvőre.

ezenkívül az a véleményem, hogy ha megsértődik azon egy menyasszony hogy feketébe mész, akkor maximum vele nem csak a vőlegénnyel beszélgetsz. ha valaki feketét akar felvenni vegyen feketét, bármilyen okból is. én hülye felfogásnak tartom azt hogy egyből a "szándékos elrontás"-ra gondolsz

2010. aug. 11. 01:39
 47/48 A kérdező kommentje:

nagyon köszi a sok választ!

Nos, túl vagyunk a lagzin:D

végól egy fekete szoknya, fekete táskát, és egy azúrkék toppot választottam. Este átvettem a felsőm egy virágosra.

Más is öltözött sötétebb színbe, szerencsére senkit nem érdekelt, egyik rokonom szólt csak be h milyen sötét vagyok :o

2010. aug. 11. 08:29
 48/48 anonim ***** válasza:
a rokonodnak üzenem hogy TE nem vagy sötét csak van stílusod ;)
2010. aug. 13. 01:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!