Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki ezt kérni az esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ezt kérni az esküvőre hivatalos vendégektől?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz az esküvőm. Elég szerény, szinte minden részletét (menyasszonyi torta és sütik kivétel) a családon belül intézzük el. (dekoráció, csokrok, stb.)

A család már néha kérdezgeti, hogy süssenek e süteményt, stb... Viszont azt hallottam, hogy a vendégek nem nagyon szeretnek házi süteményt enni az esküvőn. Kérhetem a vendégeket, hogy inkább csináljanak hideg tálakat? (Francia sali, majonézes virsli, stb..) - mert csak állófogadás lesz. Mit szóltok?

2010. ápr. 28. 16:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan már! ha te azt szeretnéd akkor kérd azt
2010. ápr. 28. 16:52
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Tökjó ötlet! Miért lenne ciki?
2010. ápr. 28. 16:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, sőt, a házi készítésű sütik szerintem jobbak is, anyukám amit szokott sütni mindig finomabb mint a bolti.
2010. ápr. 28. 16:56
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Állófogadásra sokkal jobb a házi sütemény,mint a cukrászati. Agusztusban pedig elég meleg szokott lenni,akkor én nem készítenék majonézes dolgokat,mert könnyen romlanak.
2010. ápr. 28. 16:58
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Leszögezem, nem szeretnék házi süteményt. A majonézes ételek pedig úgyis hamar elfogynak, és az esküvő sem lesz egy délutánnál hosszabb... :) 120 ember csak elszopogatja! :)
2010. ápr. 28. 17:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Kitől hallottad, hogy a vendégek nem szeretnek házisütit enni? Szerintem sokkal jobb, mintha vennétek. Viszont ha te úgy gondolod, nyugodtan kérd, hogy készitsenek valami mást, akár szendvicseket is, akár fogpiszkálóra feltűzött apró falatokat.
2010. ápr. 28. 17:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
lehet sütni fasírtgolyókat is.
2010. ápr. 28. 17:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyre vigyázz augusztus lesz és meleg. Ne legyen semmi tojásos, romalndó majonézes. mert nem buli utána a kürház.. Tehát legyne megfeleő hüttés. És hidd el 120 embernek elég nagy mennyiség kell és elég sok hűttő kértdezz meg eg vendéglőst!
2010. ápr. 28. 17:34
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem lesz gond a hűtéssel. Inkább arra keresem a választ, hogy lehet e ilyet kérni a vendégektől...ha nem ők csinálják, akkor megrendelem étteremtől, de most nem az a lényeg...

Köszi az eddigi válaszokat!

2010. ápr. 28. 17:43
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nyugodtan csinálhatsz ilyen batyus bulit. Van olyan ismerősöm, akinek ilyen esküvője volt.
2010. ápr. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!