Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ezt kérni az esküvőre hivatalos vendégektől?
Augusztusban lesz az esküvőm. Elég szerény, szinte minden részletét (menyasszonyi torta és sütik kivétel) a családon belül intézzük el. (dekoráció, csokrok, stb.)
A család már néha kérdezgeti, hogy süssenek e süteményt, stb... Viszont azt hallottam, hogy a vendégek nem nagyon szeretnek házi süteményt enni az esküvőn. Kérhetem a vendégeket, hogy inkább csináljanak hideg tálakat? (Francia sali, majonézes virsli, stb..) - mert csak állófogadás lesz. Mit szóltok?
Általában ha kérnek valamit a vendégektől az a sütemény.
Szerintem hideg tálat nem illik kérni.A süti teljesen normális dolog,de a hidegtálat szerintem inkább rendeld.
Mivan ha a vendég délben indul othonról ,és 2óra múlva kerül a hütőbe újra az étel?Azonkivül mindenki másképp,mást csinál,és ha ez lessz a főétel akor nem túl jó ha a vendégek nem ugyan azt a minőséget szeik.
Szerintem a tortát és a hidegtálat rendeld meg,a házi süti pedig sokkal finomabb,és nem olyan romlandó.
Én boldog lennék, ha házi sütit hoznának az esküvőmre (utálom a cukrászdait, most az esküvő előtt rengeteg helyen voltunk kóstolni, egy helyen találtunk ehetőt, a többi kifejezetten borzalmas volt).
A gond inkább azzal lehet, hogy lehet, hogy a vendégek egymás majonézes cuccait sem ennék szívesen, példának okáért nekem augusztusban eszembe nem jutna ismeretlen eredetű majonézt enni. (A bolti nem romlik meg, de ki tudja, miből van, a házi majonézzel kiütheted az egész násznépet, és a végén azt se fogod tudni, kié volt a romlott cucc.) Azóval én nem enném szívesen.
Ráadásul Nusi néni vérig fog sértődni, ha Mari néni salija fogy el előbb, és nem fogja érdekelni, hogy az övé ehetetlen.
Ha mindezek nem zavanak, és vállalod a kockázatot, akkor szerintem semmi gond azzal, hogy hidegtálat kérsz torta helyett, azt sem nagyon gond megcsinálni, és nem is kerül többe.
Köszönöm szépen a sok választ!
Meggyőztetek, akkor nem kérem ezt a vendégektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!