Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon esküvő? Ki hogy tudja elképzelni?
Irtózom a rendes esküvő gondolatától is,40fokban izzadni,párom attól nyűgös,télen én fagyok meg,szenvedés.
Idén nyáron egy esküvőn fogalmazódott meg a gondolat hőségriadó közepén:
strandon esküvő.
Vőlegényen fekete alsó,menyasszonyon fehér bikini(vagy valami könnyű anyagú menyasszonyi ruha,amit a szertartás után átveszek),vendégek is fürdőruhában,medence mellett hidegtálak,koktélok...
Tudom,nagymamák kiakadnak,de ez nem róluk szól.
Ti mit tudtok ehhez elképzelni?
Az utolsónál a pont, én vagyok a bőrhibás szégyellős, és úgy elmennék, ha mondjuk lenne más program mint a pancsizás alul öltözötten :) Mondjuk lenne asztal amihez le lehet ülni, meg "tánctér", lennének koktélok, meg mixer, meg dj :) úgy tetszene. Mondjuk ilyen ruhában mennék vendégként:
Hátha kedvem lenne mégis pancsolni :)
Szerintem KIRÁLYSÁG!
Tök jó lehet egy ilyen esküvő és a nyíregyi élményfürdő is jó :D
Ez a ti napotok, szerintem mindenki örülne egy nem szokványos esküvőnek. Az igen után mindenki ugorhatna a medencébe :D
Még a nagyik is bírnák, hisz melyik nem szereti áztatni magát? Kajához esetleg felvesztek egy köntöst vagy strandkendőt. Simán meg lehet oldani és szerintem nagyon jó buli lenne.
ez pl?
Faházak zuhanyzóval hogy a végén át lehessen öltözni hazamenősbe,egy nagyobb hidegebb és egy termálmedence,játszós dolgok,sütögetős rész,terasz.
Vélemény?
Persze,nem csak egy medence,és körülötte kőfal :)
Bár,leülős rész kajával,sütivel,táncolni én nem szeretnék,de végülis nem kizárt.Zene mindenképp,aztán táncol aki akar.
még egy feltünési viszketegséges menyasszony
pár napja volt itt valaki aki sörösdobozos ruhában akart férjhez menni. Szerintem kezet foghattok!
Nem, nem jó ötlet. Remélem a főétel legalább valami jó kis fokhagymás lángos lesz...
Egyedül én is úgy tudnám elképzelni, hogy egy tóparton megtartják a polgári szertartást, majd rögtön ott utána sátras lagzi. És aki akarhat az megmártózhat a tóban! Legyen lehetősség kulturált körülmények között átöltözni, erre figyeljetek!!!
"Kimegy akárhova,csak ki kell fizetni."
Ebben tévedsz. Ha úgy gondolják, sérti a hely a szertartás méltóságát, akkor nem mennek ki.
Nem hinném hogy sértő lenne egy szabadtéren megrendezett esküvő...
(nemrég motoros esküvőhöz adtunk tanácsot amit egy tanyán tartanak)
Mar irtam, hogy az ötlet jo, ha nekem tetszene, megcsinalnam, de nekem nem lennenek semmilyen elvarasaim a rokonsaggal szemben. Mondjuk az en rokonsagombol tuti 2-en maradnank, tanuk nelkül. :(
Erdekes, hogy a toba nem mesz, közössegi vizekbe meg igen - tudod, hogy sokkal több mindent lehet ott elkapni? En csak emiatt nem megyek olyan vizekbe, ahova mindenki, dehat en se toba, se tengerbe, se medencebe. A to, termeszetes vizek szerintem kevesbe veszelyes a termeszetes ujratisztulas miatt. A medencek, ha nem eppen koszosak, klorozottak, az se egy egeszseges.
Gondoltatok ra, hogy az ejszakaba huzodo esküvön megfagytok fürdöruhaban?
Zenekar, videos, felszolgaloszemelyzet, anyakönyvvezetö is fürdöruhaban? Pap is? XD
Az öregeknek jo ötlet, ha van egy melegvizes termalmedence is, legjobb, ha gyogyvizes a reumara, akkor tuti vevök ra!
Nudista esküvö esetleg? Bar ezt templomba nem javasolnam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!