Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon esküvő? Ki hogy tudja elképzelni?
Irtózom a rendes esküvő gondolatától is,40fokban izzadni,párom attól nyűgös,télen én fagyok meg,szenvedés.
Idén nyáron egy esküvőn fogalmazódott meg a gondolat hőségriadó közepén:
strandon esküvő.
Vőlegényen fekete alsó,menyasszonyon fehér bikini(vagy valami könnyű anyagú menyasszonyi ruha,amit a szertartás után átveszek),vendégek is fürdőruhában,medence mellett hidegtálak,koktélok...
Tudom,nagymamák kiakadnak,de ez nem róluk szól.
Ti mit tudtok ehhez elképzelni?
Szuper ötlet. Koszorú helyett egy hatalmas lángost ajánlok.
A menyasszonyi csokrot csokorba kötött sült hekkekkel lehetne helyettesíteni.
Majd küldd át a képeket.
Ötletnek jó, csak a vendégsereg sem biztos, hogy nagy lelkesedéssel fog ide-oda öltözködni.
Meg ha (ne adj' Isten) rossz idő lesz, akkor valamilyen B tervvel is kellene készülni.
Meg a gyerekekkel sem lehet nagyon bírni ilyenkor...
Öcsémék is hasnolóban gondolkodtak, de állítólyag marha drága lett volna a bérleti díj, és így maradtak a normál vendéglős megoldásnál.
De járjátok körbe, hátha.
A fürdőruhás ötlet nekem nem tetszik, akkor már inkább tengerparti esküvő stílusban csinálnám meg
Már csak azért is, mert ez jó eséllyel a nagymamáknak is tetszik.
Azt mondjuk nem értem, hogy ha légkondicionált házasságkötő terem helyett a strandon, tűző napon, ad abszurdum hőségriadóban esküdtök, az miért hűvösebb a párodnak, de ezt ti tudjátok. Én sem bírom a meleget, épp ezért egészen biztos, hogy nem esküdnék nyáron szabadtéren, mert mire az igenig eljutunk, plusz stressz, egy melegebb napon simán hőgutát kapok, aztán lehet fellocsolni...
Egyébként maga az ötlet nem rossz, csak gondoljátok át. Mindenképp számoljatok pl azzal, hogy a gyerekekre külön felügyelet kell, mert ha ti koktéloztok, valamelyik meg belepottyan a medencébe, annak könnyen tragikus vége lehet. Illetve azért csináljatok szárazföldi programot is, mert nem mindenki szeret pancsolni, főleg ha ivott.
Hájas tülekedő rokonság nincs,vagyis azok már nem szerepelnek a vendéglistán mert nem közeli rokonok.
A vendégek a közeli rokonok lennének és barátok.
40 felett csak a szülők vannak,két nagymama,és egy nagynéni,de strandra ők is járnak.
Ne lángosos strandot képzeljetek el,lehet medencés bulit kellett volna irni.
Nyiregyháza élményfürdő ha mond valakinek valamit,most azt csinálták meg olyanra hogya medence közepébe bár épitve,medencéből iszod a koktélokat...
"Tudom,nagymamák kiakadnak,de ez nem róluk szól."
Ne haragudj, de ezt nem tartom fairnek. Igen, a Ti napotok, de ha nem róluk szól, akkor minek hívtok vendégeket? Az esküvői meghívás szerintem arról szól, hogy megosztjuk az örömünket másokkal (akikkel szeretnnk), tehát megpróbálunk olyan körülményeket teremteni, amelyben várhatóan ők is jól érzik majd magukat.
És most légy szíves gondold végig, hogy a meghívnadó vendégseregből hányan éreznék jól magukat egy strandos esküvőn. Szerintem nemcsak a nagymamák akadnának ki, történetesen én is feszélyezve érezném magam a magam 35 évével (oké, oké, engem úgysem hívnátok, de érted... :)) )
Egyébként a mi esküvőnk szeptemberben volt, gyönyörű őszi napsütésben, kb. 20-25 fokban, kérni sem lehetett volna jobb időt. :)
Elég rossz ötlet, de hát ti tudjátok. Arra mondjuk ne számíts hogy a vendégek bikiniben fognak a kedvetekért flangálni, kizártnak tartom, én sem vennék fel bikinit.
Nem csak a legnagyobb melegben lehet ám esküvőt tartani..
Gyerek nincs,16 éves a legfiatalabb,barátoknak sincs gyerek még.
A házasságkötő terem légkondis oké.De nyáron is olyanban voltunk,templom is hűvöses,étterem is légkondis volt,párom mégis szenved.Strandon viszont jól birja,csak a viz hűti,még ha langyos is (nem 25 fokos hidegvizes medencében gondolkodok)
Nagyik teljesen mindegy honnan lépnek le a szertartás után.
Vendégeket én ismerem,90% imád strandra járni.
Ősszel hogy számolod ki hgy jó idő lesz-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!