Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság és gyerekvállalás - mikor?
Figyelt kérdés
Évek óta betegségem ellen küzdök, ami akadálya volt a gyermekvállalásnak. Mostanra sikerült talpraállnom, fél év múlva lesz az esküvőnk. Tartok tőle, hogy az eredményeim csak ideiglenesek,épp ezért szeretnénk mindketten mielőbb babát. Ti mit gondoltok, várjunk az esküvőig, vagy ez annyira nem fontos? Nem a gyermek miatt venne el, ez azért elég nyilvánvaló, szerintem. Mégis, fura érzés, hogy "szándékosan" próbálkozzunk, esküvő előtt. Régimódi családban nőttem fel, ahol megszólták a lányokat, ha terhesen mentek férjhez (ismeritek a falusi észjárást). Már messze élek, és úgy érzem, ebből kiszakadtam, mégsem tudom, hogy ebben a helyzetben mi a helyes döntés. Ti várnátok? A szívem azt mondja, hülyeség az időt elpazarolni, hisz ezért küzdöttem annyi ideig, nagyon sok lemondással járt, másrészt az eszem azt mondja, ha már ennyire közel van, várjuk meg az esküvőt. (de ha addig valami megint elcsúszik és újra csak várni kell?...) dilemmában vagyok. Ti hogy döntenétek? Volt valaki hasonló helyzetben?2012. nov. 24. 09:24
11/15 anonim válasza:
Én próbálkoznék a helyedben! Én is falun nőttem fel, de nekem már 7 éves volt a lányom amikor férjhez mentem, ráadásul nem is az apjához. Naés kit érdekel, hogy ki mit szól?? Sz.rom le. :)))
12/15 anonim válasza:
Biztos hogy nem várnék. Felesleges kockázat.
13/15 anonim válasza:
Én nem várnék, hiszen, ahogy többen is írták, nehogy emiatt csússz le a gyerekről, akire, nem mellesleg, mindketten vágytok.
És engedj meg nekem egy pikírt megjegyzést a falusi, nagypofájú rokonokról: hajlamosak egyesek úgy tenni, mintha az "ő idejükben" nem lettek volna megesett lányok. (Általában azok szapulnak a legjobban, akiknek semmi jogalapjuk nincs rá, lásd A családi legendárium szerinti "koraszülött" gyerekek egy részét! :D)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokat írtatok, és beszélgettünk erről! :) Mindenkinek minden jót kívánok!
2012. nov. 25. 15:17
15/15 anonim válasza:
Miért nem hozzátok előrébb az esküvőt?A neveltetésed gondolom azt sem engedi,hogy házasság előtt szexelj vagy együtt élj vadházasságban valakivel.Ha ezeket mind megtetted,akkor mit számít már egyel több "kihágás"? A falusiak már ezért a két dologért is kibeszélhetnek,nem kell ahhoz terhesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!