Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez így túl nagy elvárás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így túl nagy elvárás, hogy állják a költségeket?

Figyelt kérdés

Párommal mindketten egyetemre járunk még, januárban végzünk, viszont tavasszal szeretnénk összeházasodni. Mivel rendes munkahelyünk nem volt még, csak ösztöndíjat kaptunk meg apróbb diákmunkákért pénzt, ezért nem tudnánk egy nagy esküvőt finanszírozni. Viszont a család elvárja, hogy hívjuk meg az unokatestvéreket, nagybácsikat, nagynéniket, stb. Nekünk erre nem telik, hogy ennyi embert megvendégeljünk (kb 60 emberről lenne szó). Nagyon pofátlan dolog lenne megkérni a szüleinket, hogy segítsenek bennünket az anyagiakban? A ruhákat, fotóst, videóst, fodrászt, sminkest és virágokat tudnánk állni, de ennél többre nem telik.

A szülőkre mondhatjuk, hogy viszonylag jól keresnek, nem terhelné meg őket.

És akkor hogy osztózzanak a költségeken? A saját rokonaik aránya szerint?

2012. nov. 19. 15:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18%
ez a katolikus kis idióta lepontoz mindenkit....
2012. nov. 19. 20:58
 22/25 anonim ***** válasza:
68%

nem szép dolog más kukijával verni a csalánt.

ha ennyire fontosak a külsőségek, meg hogy úúúristen, esküvő előtt rá sem nézünk a másikra, akkor tartsátok meg 2 tanúval, oszt jónapot. nem lesz beszólás, nem kell kuncsorogni.

2012. nov. 19. 22:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nektek a kis esküvőre van keret, akkor beszéljétek meg a szülőkkel, hogy nektek ennyi van, ha ez így nekik jó, akkor tartsatok kis esküvőt, ha nekik ez nem felel meg és hajlandóak a többletet kifizetni, akkor szerintem nem túl nagy elvárás hogy állják ezt a részt. A rokonszám szerinti osztás szerintem jó ötlet ilyen esetben.
2012. nov. 20. 07:18
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Mérnök diplomával 75ezer fejenként?

Az minimálbér,utcaseprésért is majdnem annyi jár.

Mérnök vagyok,borsodi lepusztultságban,de nettó 160at keresek kezdőként+nemkevés cafeteria...

2012. nov. 20. 09:02
 25/25 anonim ***** válasza:

Mondta, hogy nincs még munkahely, csak az ösztöndíjból van ennyi nekik.

A kérdésre válaszolva beszéljétek meg, hogy nektek csak ennyi főre telik. Ha ők még meg akarnak hívni valakiket, akkor azt fizessék ők.

2012. nov. 20. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!