Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Honnan volt pénz rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan volt pénz rá?

Figyelt kérdés
Manapság nem 1-2 Ft egy házasság,lakodalom!Aki mostanában házasodott vagy fog attól kérdezném hogy honnan volt annyi pénz?(sztem 1milla simán elmegy ré)Szülők segítettek kifizetni,hitelt vettetek föl?Esetleg sok éves megspórolt pénzből?
2009. aug. 14. 14:19
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
A virágok is piszkosul a drágák...:/ A ruhák... Ha termet bérelnek... A meghívók...
2009. aug. 14. 15:37
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
14éve mentem férjhez,48an voltunk.Iskola éttermében volt.200ezer volt durván.Ebből 100at fizettek a szüleim,a másik 100at kellett volna a férjemnek,aki az esküvő előtt pár nappal jelentette be hogy egyetlen fillérje sincs... szóval 63 000 ft amit kaptunk mind elment rá plusz két hónapig még fizettük a maradék adósságot.Szépen megalapozta a drágám a közös életünket,bizalmunkat....
2009. aug. 14. 15:53
 33/46 A kérdező kommentje:
és együtt vagytok még legalább?:)
2009. aug. 14. 16:02
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Régi szokás, hogy mivel a szülő házasítja a gyereket, ő fizeti a lagzit vagy a lagzi egy részét. Ez elég régi hagyomány és amikor keletkezett, akkor nem volt minden ilyen méreg drága. Szerintem úgy korrekt, hogy a két házasulandó szülei egyenlő mértékben beszáll a menyegző költségeibe, és természetesen a fiatalok is. Azt, hogy ki milyen mértékben, azt a pénztárcája szabja meg. Szerintem nem tolakodás kérni a szülőtől, hiszen melyik szülőnek nem vágya látni, hogy a gyereke "oltár elé vonul"? Persze nem adósságba kell verni a családot, ha csak 5000 Ft-ot tudnak adni, akkor is a szándékot kell nézni. Az esküvő az örömszülők számára is felejthetetlen pillanat.
2009. aug. 14. 17:21
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Én 12-óráztam egy héten 4-szer plusz a szombat és általában éjszaka dolgoztam.Majda egy évig.Meg persze a párom amit tudott a párom meg a számlákat fizette, meg minden mást ami kellett.De még így is a kaját a szüleim állták.Pedig csak 50-en voltunk.600000 volt kb:(
2009. aug. 14. 17:36
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 3 éve volt, közel 200 fővel (főleg fiatalok), kb. 2 millióból. A meghívókat én készítettem, a fotók utánrendelését és a dvd-k másolását olcsón megúsztuk, a fele sütit ismerősök készítették, a vacsi egy vidéki, kisvárosi étteremben volt. Az egyetlen, amin spórolhattunk volna, az a tűzijáték volt, bár azt is féláron csinálta egy ismerős. A pénzt a párom anyai nagymamájától kaptuk, és kb. ugyanannyi vissza is jött. De úgy, hogy anyumék 500 000 Ft-ot adtak "nászajándékba", a párom apukája annyit, mint más vendég, az apai nagymamája pedig semmit. Hozzáteszem, az én szüleim kis keresetűek (vagyis kb. 60-70 ezer forintos fizuból gyűjtögettek), míg a párom apukája és apai nagymamája 150 hektár földön vállalkozik.
2009. aug. 14. 17:39
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
3éve volt 240 személyes lagzink.sportcsarnokban volt, az összes virágot kaptuk nászajándékba, a díszítést mi csináltuk, az esküvői meghívónkat én csináltam.a szülők állták és 1200.000ft volt.semmi nagyzolás nem volt.a ruhám tök egyszerű 42ezer ftos, a menyecskeruhám 12 ezer ft volt. a fényképész videóssal együtt 160e ft volt....nagyon jó lagzi volt.ha újra csinálnám se csinálnám máshogy....
2009. aug. 14. 18:20
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Több olyan párról hallottam, ahol a szülők hitelt vettek fel azért, hogy bazi nagy lagzi lehessen. Én mondjuk nem engedném, hogy anyukám adósságba verje magát. Az a helyes, ha a pár nagy esküvőt akar, akkor gazdálkodja ki magának, de mindent a szülőktől elvárni gyerekes.
2009. aug. 14. 20:16
 39/46 anonim ***** válasza:
77%
jövő hónapban lesz az esküvőnk 120 fővel. az 2,2 millió forintba fog kerülni. egyikünk szülei sem tudnak beszállni a költségekbe.. nekünk sincs ennyi pénzünk.. hitelt nem veszünk fel ilyen "marhaságra".. de nagymamám felajánlotta, hogy ő állja az egészet.. :)
2009. aug. 14. 20:24
 40/46 anonim ***** válasza:
76%
szánalmas egyesek mennyit elvernek az esküvőre? de MINEK???
2009. aug. 14. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!