Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan volt pénz rá?
Figyelt kérdés
Manapság nem 1-2 Ft egy házasság,lakodalom!Aki mostanában házasodott vagy fog attól kérdezném hogy honnan volt annyi pénz?(sztem 1milla simán elmegy ré)Szülők segítettek kifizetni,hitelt vettetek föl?Esetleg sok éves megspórolt pénzből?2009. aug. 14. 14:19
11/46 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ezt a leendő "nászok" szokták rendezni fele-fele arányban . (Vagyis a menyasszony szülei meg a vőlegény szülei). Ismerek olyan családot, aki hitelt vett fel, hogy mindenáron megfeleljen a másik család "ötleteinek" (Sok vendég, csinnadratta). De az is lehet, hogy egyes családok úgy beszélik meg , hogy a szülők+ a fiatalok megspórolt pénze. Ha nagyon realista akarok lenni, szerintem a leendő házasulandóknak elég sok évig kellene gyűjtögetni, hogy egy kb. 1 milliós lagzi összejöjjön....
12/46 anonim válasza:
Ha én eljutok az esküvőig, én se fogom engedni, hogy a szüleim fizessék. Akkor már én is, és a leendő férjem is felnőtt emberek leszünk, doglozni fogunk, össze kell spórolni. Persze ha a szülők ki akarnak segíteni, nem küldeném el őket melegebb éghajlatra, de nehogy már ők rendezzék a mi esküvőnket:S
13/46 A kérdező kommentje:
Ha a 300főre kijött a 3 milla akkor bizony sok a 100főre...bár sztem ezt mindenki másképp tudja kihozni...
2009. aug. 14. 14:50
14/46 anonim válasza:
Nálunk a szűlők sértődtek volna, ha nem fizethetik ki nekünk. Errefelé ez a szokás. 45en voltunk, kb. 350-400.000 ft volt. Polgári+ vacsi+ lagzi volt a sorrend. :)
15/46 A kérdező kommentje:
14:49 az utóbbi válaszolónak igazat adok vmilyen szinten.ha segíteni akarnak nem utasítanám el,de az egészet ne fizessék.húhhh lányok akkor aztán tényleg neki kell kezdeni spórolni ha lagzit akarok 4-5 év múlva :)
2009. aug. 14. 14:52
16/46 A kérdező kommentje:
És ha már itt tartunk akkor megkérdezném hogy a szüleitek honnan szedtek pénzt?Mivel foglalkoznak?
2009. aug. 14. 14:55
17/46 anonim válasza:
Lehetséges hogy 100 fől lagzi 2 millió és 300 fős lagzi 1.5 millió. Nem mindegy hogy hol van. Mondjuk egy budapesti szálloda vagy vagy egy vidéki kis panzió.
18/46 anonim válasza:
Tudod attól függ hol vagy, mert pesten vagy környékén lehet 3 milla 100 főre, főleg ha több száz ezer a ruha. Barátnőmék a ruhát ajándékba kapták, mindent ők főztek, sütöttek, sátrat, bútorokat béreltek, a zenéért nem kellett fizetni, mert a vőlegénynek van egy bandája és a zene így ingyen volt, és így fizettek 3 milliót. Így szerintem kicsit sok.
19/46 anonim válasza:
Hát nekem apum azt mondta, ő szeretné fizetni a lagzimat és jövőre legyen, mert most jár le az életbiztosítása, és abból kap egy nagyobb összeget, és majd abból csináljuk. Hát innen a pénz.
20/46 A kérdező kommentje:
hát mi elég messze vagyunk azért a fővárostól :)
errefelé a lagzik azok iskola ebédlőjébe szoktak lenni vagy vmi ilyesmi.a sütéssel nem lennénk gondba mert családba oldanák meg azt is minthogy a főzést is :)
2009. aug. 14. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!