Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ajándék pénz-valami jó ötlet?
Figyelt kérdés
Nem akarom csak úgy borítékban adni, valami kicsit ütősebb, jópofa dolgot szeretnék. Tudna valaki ötletet adni, hogy lehet pénzt adni nem borítékban?2011. ápr. 19. 14:25
1/13 anonim válasza:
Nekem a fából készült kis kincsesládika volt a kedvencem, benne egy idézettel.
A péznek is örültünk, és a ládikát is mai napig használom az ékszereim tárolására.
2/13 anonim válasza:
Egy plüss figura zsebébe rejtették el.
3/13 anonim válasza:
De kaptunk szív alakú bárnába bevarrva is pénzt, tesómék pedig szív alakú jégtömböt, benne egy csomó kétszázas érmével (eszméltelen jó, de irtó macerás...)
4/13 anonim válasza:
Pénztárca!
A pénzt amit adsz, felváltod a legkisebb papírpénzre, hogy minél többnek látszódjon és jó vaskos legyen!Egyszerű és nagyszerű!
5/13 anonim válasza:
A férjem egy kedves barátnője ment férjhez (meglehetősen karakán menyecske :), neki egy "férjnevelőt" - fakanalat - adtunk, s arra kötöttük rá a kis chiffonzsákba rakott pénzt. Nagyon tetszett nekik.
6/13 anonim válasza:
Mi a hentes barátunk esküvőjére malacperselybe raktuk a pénzt kétszázasokban :)
7/13 anonim válasza:
Mi(a barátainkkal egyetemben) egy barátunk esküvőjére "kincses"ládát csináltattunk,amit tele tettünk 5-10-20 ft-os érmékkel...ne tudd meg! A láda a mai napig megvan(évekkel ezelőtt volt az esküvőjük).A pénzt persze elköltötték...
8/13 anonim válasza:
Jó, tudom, hogy önmagában is húzós összeg, de ha esetleg nem számít a pénz: [link]
9/13 anonim válasza:
Nagy malacperselybe raktuk a százasokba beváltott pénzt.A nővérem a barátaitól kapott egy albumot,ami tele volt rakva kétszázasokkal.Most már mondjuk ugyanezt minimum ötszázasokkal lehet megcsinálni.:D
10/13 anonim válasza:
Én a volt osztálytársam esküvőjére egy olyan fényképkeretet vettem, amibe több képet lehet elhelyezni, és a képek helyére tettem a bankókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!