Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pénz nem annyira számítana, milyen esküvői ruhát vennél idehaza és melyik szalonból?
szia
én semmi esetre se venném meg. Úgy rendelném, h új legyen, de mindenképpen visszavinném. Nem szeretném tárolni.
Én a saját ruhámat is így rendeltem, de a férjem 2 év házasság után, meghalt, a ruha pedig anyámnál a volt szekrényemben lóg. Ahányszor ránézek a szekrényre, rossz érzés fog el.
csak abronccsal és hosszú fátyollal
bár nemhiszem hogy egy nagyon drága darab,de ezek tetszenek nekem,alakom is van hozzá
Valami hasonlót ahhoz ami volt is. Csak talán akkor nemesebb anyagból. Egyszerű A vonalú ruha volt, nem tipikus habos-babos, de nem is akartam olyat.
Nagyon tetszenek még a harang alakú szoknyák, de ahhoz tökéletes-kifogástalan alak kell
Szia!
Én most vettem egy ruhát 15 ezerért, olasz, egyszer használt, fehér az alsó szoknya, mert két részes, és ekrü színű csipkés,fűzős a felsője. Gyönyörű. Én bérelni akartam, de drágán akartak elég használtakat adni, ezt pedig a jófogáson találtam. Jó árban is volt, nem látszik,hogy használt, és gyönyörű...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!