Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanátok és...

Melyiket választanátok és miért? HTC Desire HD vagy Iphone 4 ha a pénz nem számítana. (? )

Figyelt kérdés

HTC: [link]

Iphone4 :

[link]

2011. márc. 10. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:

akkor egyéertelmű az iphone.

én mondjuk nem venném mert szerintem csak a felvágós majmok vesznek iphone-t,mivel az ár/érték nagyon nincs 1 szintben.Én Galaxy S2-t vennék ha a pénz nem számít.

De ez csak az én véleményem.

2011. márc. 10. 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
iPhone. De ha a pénz nem számitana én biztos megvárnám a Galaxy SII-t és azt venném.
2011. márc. 10. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
elnézést, tudom ez nem szerepel a kérdésben, de ha a pénz nem számítana, én ezt a telefont venném meg: [link]
2011. márc. 16. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Desire HD-t venném, megbízható, nem fog egy év után cserben hagyni, szép oprendszer, jó használhatóság és 2 év gari!
2011. márc. 16. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
A HTC Desire HD-t.
2011. márc. 17. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

most írtam az előbb, bemásolom ide is:

Több dologban is elmarad az Android a iOStől/ androidos telefon az iPhonetól. Egyik a market, pont ezért, mert nyílt forrású az egész rendszer, és mindenféle szoftverfejlesztő cégecske felrakhat mindenféle szenny programot. Nem ismerem az AppStoret, de állítólag egyszerűbb is, mint a Market. Az iOS ezen előnyét azért is tartom szinte lényegtelennek, mert mindkét piac elérte azt a szintet, ahol a számok már lényegtelenek, egy olyan user is megtalál magának mindent, aki sokat használja a telefonját, ad a minőségre, etc. Nekem például nagyon tetszik maga a market, itt már nem lehet döntő tényező egyik sem. A másik előnye az iOS-nek, hogy stabilabb, gyorsabb. Ezt azért nem tartom egy kifejezetten nagy előnynek, mert egy 130-150ezres hardveren az Android is kiválóan fut, gyorsan, akadásmentesen. Aztán előjöhetnek még olyanok, hogy játékélmény, amiben az iPhone szintén tagadhatatlanul jobb. Ez engem azért nem igazán érdekel, mert amennyit én játszok, arra bőven elég egy szintén 130-150ezres telefon játékélménye is. A negyedik, hogy a hardver jobban optimizálva van a szoftverrel, de mint mondtam, egy komoly telefon is tökéletesen fut Droiddal. Ergo ha valaki iPhonet akar venni, és rászán 200ezret, akkor egyedül játékélményben kap többet kétségtelenül, mint például egy Galaxy S-en, HTCn. Ez az egyetlen dolog.

Utána jöhetnek ugye a szubjektív dolgok. Az Apple cuccok kegyetlenül össze vannak rakva, és még jobban bele lehet mászni az Android nyíltságába, iOS zártságába, egyszerűségébe.

Összegezve nekem nem az iPhonenal van bajom, ami egyébként hardveresen top, hanem a szoftverrel, ami számomra sokkal többet elvesz az értékéből, mint amennyit hardveresen hozzáad.

2011. márc. 17. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Én az iphonet választanám nekem egyszerűen élmény használni de ez egyéni vélemény
2011. márc. 17. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Iphone 4! Jelenleg 3GS-em van és maximálisan meg vagyok elégedve vele.
2011. márc. 17. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:

én egy olyan embert nem láttam, aki nem lett volna megelégedve a htcjével.

3 olyan emberrel találkoztam, aki nem volt megelégedve az iphonejával.

2011. márc. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!