Ha pénz nem, csak a boldogság számítana, férfiként milyen, viszonylag hétköznapi foglalkozást választanátok?
(nem az első vagyok)
De lehet olyan hobbid, amit csinálsz (mintha munka lenne), fizetség nélkül. Karitatív tevékenység, dolgozhatnál alapítványoknak általad fontosnak tartott célért, stb.
Szubjektiv, hogy kit mi tesz boldogga, kinek mi az erdekes...stb.
En biztos karitativ tevekenyseget. Vagy masször vallakozo lennek (ha mindegy lenne, hogy kifizetödö-e).
A masszőr tevékenységgel szimpatizáltam én is,de belegondoltam,hogy nem én válogatom meg a vendégeim,és akkor már rögtön nem buli:)
Írjatok még!
Emberi kapcsolatokkal jaro - de csak neked szimpatikus emberekkel??? En nem tudok ilyenröl... mert az emberek sokfelek.
Esetleg leszükithetö a kör, pl. egy olyan luxusszallodat nyitsz, vagy ilyenben dolgozol alkalmazottkent, ahol a tartozkodast csak a felsöbb körök tudjak fizetni, tehat csak a felsöbb kör lesz a vendeged.
Ha viszont alkalmazott, akkor a feletteseiddel is kapcsolatban leszel, akiket nem Te valasztassz. Tehat nyiss egy ilyent! :)
Meg jobb, ha egy iylen szallodat alapitassz, es a vezetötöl, managertöl elkezdve mindegyiket Te veszed fel. Igy csak velük van kontaktusod, eleve neked szimpiket valasztassz, az alkalmazottak felvetelet majd ök elintezik.
De igy elzarva a vilagtol hamar unalmas lesz, es nem leszel boldog szerintem.
A boldogsag addig tart, amig el nem ered. Mihelyt elered a celodat, lanyhad a figyelmed es ujakat tüzöl ki magadnak. A cel az ut maga. Emiatt, ha nem vallalod, hogy mindenfele ember az utadba kerülhessen, akkor inkabb nem emberi kapcsolatokkal jaro munkat keresnek...
elözö
ACN-t ajánlom. Nekem bejött.
olcsobban.acnrep.com
innen már tudunk kontaktálni, meg látod, milyen termékek vannak - lesznek. (szolgáltatások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!