Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelt kérdés

már egyszer kitettem, hogy akit érdekel, annak elküldöm, de törölték a kérdést...

most ide kiteszem arccal, csak aki kíváncsi, az nézze meg.

a végeredmény nekem tetszett

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
25%
A fekete öv nagyon sokat ront a ruhán. Az viszont, hogy a tetoválásod látszik, kifejezetten gusztustalan. Valahogy nem hiteles a szende mosoly....De azért sok boldogságot, lepontozhattok, az nem érdekel azt sem tudom hogy működik, csak leírtam a véleményem.
2012. nov. 4. 09:09
 72/89 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg ha valaki a tetoválásával együtt szereti és vette feleségül, miért lenne gusztustalan? A ruhában is ő van. Olyan buta az, aki szerint ez a romlottság jele, de ilyen világot élünk. Nah mindegy, kár az ilyen emberekért.
2012. nov. 4. 09:16
 73/89 anonim ***** válasza:
22%

szép a ruha,és a kis fekete öv is jó rajta,nekem bejön.

Mellékes,de el sem merem képzelni mekkora leszel majd 1-2 gyerek után.Legalább az esküvődre leadhattad volna legkevesebb egy 10-15 kilót.

2012. nov. 4. 10:06
 74/89 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem még mindig ez a ruci állt a legszebben rajtad :)

[link]

De a mostani sem lett rossz, bár én nem szeretem a feketét, számomra az a gyász színe :)

2012. nov. 4. 11:10
 75/89 anonim ***** válasza:
100%
Az a ruha amit az uccsó belinkelt milliószor jobban áll rajtad kedves kérdező. Kár, hogy nem azt választottaaad!!!!!!
2012. nov. 4. 13:40
 76/89 anonim ***** válasza:
100%

Hű de szép voltál abban a ruhában, amit a 74-es linkelt :o

És vékonyabb is. Ennyit híztál az esküvőre? Vagy tényleg ennyire előnytelen a ruha???

2012. nov. 4. 14:17
 77/89 anonim ***** válasza:
90%
Végignéztem a blogodat és rájöttem,hogy én is belefutottam már pár kérdésedbe a nyáron.Akkor is megállapítottam,hogy szép arcod van,a szemedet baromi jó lehet sminkelni és a hajad színe is jól fog mutatni a hófehér ruhához,a pillangós ültetőkártyákra pedig emlékeztem,csak nem tudtam,hogy nálad láttam őket.A többi dolognál pedig rájöttem,hogy az ízlésed egy kicsit sok nekem.Túl harsány és néha a szemeimet forgattam,hogy jaj,csak azt ne.Ami jól sikerült,az a hajad.Az ötleteléseidnél is jobb lett a végeredmény.Ami nem lett jó,az a ruha.Dominás nagyon ezzel az övvel és eláll mellben.A menyecskeruhád fazonja szerintem jobb,a nyakba köthetős pánttal,bár jó lett volna látni egy végleges képet a sok tollas izé nélkül.A vőlegényed csinos volt,tényleg felvette a fekete tornacipőt az öltönyhöz?Végülis megcsináltattad a hímzéses tornacipőt magadnak?
2012. nov. 4. 15:27
 78/89 anonim ***** válasza:
39%
Sok boldogságot kívánok Nektek! SZépek vagytok!
2012. nov. 4. 17:45
 79/89 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is jobb volt a másik ruha, de igaza van a 69-nek. Sokan olyan ruhákat linkelnek be, ami gusztustalan, menni nem lehet benne, és csodaszép, csak mert Bijonszén ezt látták. Sellő ruhák, amiben összeakad a lábad, vagy olyan habos-babos és giccses, némelyeknek kifejezetten csúnyán áll a ruha, olyan vékonyak benne, de agyon vannak dícsérve. A kérdező szerintem igenis csinos volt, miért kellene fogynia, ha így érezte jól magát? Jöhetnek a lepontozások, akkor is ez a véleményem. Kár, hogy mindenki csak egyszer pontozhat egy választ, mert külön le lennék pontozva azért, mert azt mondtam, hogy csinos(mint ahogy mindenki hasonló véleménnyel rendelkező is), és külön azért is, mert elmondtam, hogy sokan divatból majmolnak másokat.
2012. nov. 4. 18:52
 80/89 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az még egy dolog, hogy a ruha úgy általában kövérít téged, a melled oldalra és le is folyik benne, és még túl rövid is, mintha elfelejtették volna a készítéskor, hogy magassarkú lesz rajtad..

Na de ide belinkeltek egy képet amin próbálsz egy másik szalonos ruhát. Úristen! Ahhoz a képhez képest, amid van az borzalom! Nem is értem. Felszedtél vagy 20 kilót azután a kép után vagy tényleg ENNYIRE kövérít a ruhád?

2012. nov. 5. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!