Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelt kérdés

már egyszer kitettem, hogy akit érdekel, annak elküldöm, de törölték a kérdést...

most ide kiteszem arccal, csak aki kíváncsi, az nézze meg.

a végeredmény nekem tetszett

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg kövérít,meg nekem nem tetszik. De te nagyon csinos vagy benne :)
2012. nov. 3. 13:40
 12/89 anonim ***** válasza:
58%
Jaj, nagyon szépek vagytok! :) Sok boldogságot!
 13/89 anonim ***** válasza:
57%
NEkem kicsit fura volt elöször hogy fekete a felső része... De ennek ellenére tetszik!:) Mondjuk a szoknyája nekem túl hatalmas.(Sajnos a szalagavatón beteg voltam és ott is hasonló nagy abroncsos uhában voltam igy lehet azért kelt rossz érzést. ) De szépek vagytok benne nagyon:) S ha nektek tetszik akkor ne foglalkozz a beszólogatókkal:)
 14/89 anonim ***** válasza:
62%

Nekem az kifejezetten tetszik, hogy van benne egy kis fekete is, amitől nem olyan egységes az egész. Nagyon feldobja az az öv. :) Tényleg tetszik!

A mell-része az, amit én máshogy csinálnék, de hát ez nem az én ruhám. :)

2012. nov. 3. 13:44
 15/89 anonim ***** válasza:
44%

nem vettek le a kerdesedet sot mar be is linkeltem a kepedet tegnal .

sok boldogsagot szepek voltatok

2012. nov. 3. 13:45
 16/89 anonim ***** válasza:
49%
Húúúúúúúúúúúúúú de csini:) sok boldogságot nektek!!!nagyon tetszik a ruha és nagyon csinos voltál:)
2012. nov. 3. 13:46
 17/89 anonim ***** válasza:
45%

Megkérdezhetem, hogy a 15. válaszomon mégis mi volt a lepontozni-való?

A VÉLEMÉNYEMET írtam le, nem durva, nem bántó hangnemben, hanem teljesen normálisan.

Ha valaki nem is ért egyet, hogy lehet rögtön közölni, hogy nem hasznos a válasz, ha egyszer a VÉLEMÉNY volt a kérdés, és én azt mondtam!?

Szánalmas idióták.

2012. nov. 3. 13:51
 18/89 A kérdező kommentje:

3nem szoktam pontozni, de 15, felpontoztalak! én se értem ezt a pontozgatást, a vélemény szubjektív.

aki azt mondja, kövérít, annak majd keresek képet rendes ruhában. alapból nem vagyok egy vékonyság, szóval sajnos nem a ruha hibája :( a fűző miatt még vékonyabb a derekam, mint alapból.

2012. nov. 3. 13:57
 19/89 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Én írtam, hogy kövérít. Nem tudom mennyivel előbb készült ez a szalonos kép, és hogy hány kiló szaladt föl utána, de ez a ruha és az esküvői ruhád között látványra 20 kiló a különbség, pedig a szalonos még rád sem volt igazítva...

2012. nov. 3. 14:03
 20/89 anonim ***** válasza:
35%

Fúúú,de sok rosszindulatú ember van......biztos ti olyan tökéletesek vagytok...

Kérdező...Nagyon szépek vagytok,és szép a ruha is,meg te is,ENNYI!:D

2012. nov. 3. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!