Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelt kérdés

már egyszer kitettem, hogy akit érdekel, annak elküldöm, de törölték a kérdést...

most ide kiteszem arccal, csak aki kíváncsi, az nézze meg.

a végeredmény nekem tetszett

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
80%

Számodra nem unalmas még? Nem tök mindegy, mi a véleményünk? A párod szeret, mert elvett. Hol a gond?

Befejezhetnéd már végre! Szerintem visszataszító, hogy állandóan központban akarsz lenni és arccal alázod magad és a férjed!

Ő tudja ezt???

2012. nov. 3. 15:01
 32/89 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nagyon klassz a ruhád és még jól is áll! Véleményem szerint az alakoddal sincs semmi gond, akinek nem tetszik annak nem kötelessége rád nézni. A lényeg az hogy jól érezd magad a bőrödben. :)
2012. nov. 3. 15:05
 33/89 anonim ***** válasza:
77%

látom akárki akár mit válaszol itt, azt úgy is jól lepontozzák.

Nekem igazából nem tetszik. Kövezzetek meg, de az a bőr hatású öv valahogy egy rockeseményre illene szerintem. A ruha kövérít, egyébként aranyosak vagytok. Megbántani nem akarlak, de az összhatás a vékony szemöldökkel együtt olyan, mintha gót beütése lenne az egész kombinációnak. A fekete felső viszont kimondottan elegáns :)

2012. nov. 3. 15:07
 34/89 anonim ***** válasza:
96%

le fognak pontozni, de kell neked az őszinte vélemény. Ez a ruha kövérít, nem előnyös az alakodra. Az öv még jobban kidobja h húsosabb alkat vagy ami amúgy nem lenne baj.

A legnagyobb probléma szerintem is h ez az öv úgy néz ki, mintha bőrből lenne. sajnálom

2012. nov. 3. 15:20
 35/89 anonim ***** válasza:
93%
Ez a mai napon ez a második kérdésed a témával kapcsolatosan.
2012. nov. 3. 15:48
 36/89 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Kérdező.

Minden kérdésednél a válaszadók 90%-a elmondta, hogy előnytelen ez a ruha számodra.(Többen elmondták a miértjét is, igy hát nem fejtem ki én is.) Irtad, hogy akinek tetszik, már csak levélben meri megirni. Legyen a levelév irók száma 10% (amit kétlek). Még igy is elsöprő fölénnyel azaz 80%-al nyertünk!!!!

Katasztrófa volt ez a ruha választás!!!!!

De te férhez mentél benne, a családodnak biztosan tetszettél is. Örülj neki és tégy meg egy szivességet.

NE ALÁZD MEG MÉG JOBBAN MAGAD!!!!!!!!!!

2012. nov. 3. 15:51
 37/89 A kérdező kommentje:
mint írtam is, nem a vélemény érdekel, mert nekem tetszett és pont. csak több privát üzenetet is kaptam, meg a kérdésnél is írták többen, hogy mutassam meg a véglegest. De ezt egyszer már leírtam.
2012. nov. 3. 15:54
 38/89 A kérdező kommentje:
amúgy a mai napon második kérdésre reagálva, melyik volt az első??? mert én csak egyet írtam ma
2012. nov. 3. 15:55
 39/89 anonim ***** válasza:
84%
Evelin, engem tényleg érdekelne, hogy miért ez a közléskényszer? Híres szeretnél lenni? Vagy mi van mögötte?
2012. nov. 3. 15:59
 40/89 anonim ***** válasza:
93%

Nekem sem tetszik. Fura az összhatás, fekete-fehérben azért ennél szebbet is kilehetett volna hozni. (példák itt: [link] )

Olyan gagyi lett az öv miatt, egyáltalán nem illik a ruhához, és az alkatodhoz is előnytelen. Ráadásul ahogy néztem a blogban a képeket, a koszorúslányok rendesen túlragyogtak téged, a ruhájuk százszor szebb volt. A kevesebb több lett volna.

De az a fontos, hogy te jól érezted magad benne :)

2012. nov. 3. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!