Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelt kérdés

már egyszer kitettem, hogy akit érdekel, annak elküldöm, de törölték a kérdést...

most ide kiteszem arccal, csak aki kíváncsi, az nézze meg.

a végeredmény nekem tetszett

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem meg jó lett a végeredmény:) nekem tetszik :) az öv tényleg fura, de összességében csinos voltál:)

nem tudom, sokan leszólnak, de mit kellett volna felvenned? sellő ruhát? 2: máskor mindig azt mondják, hogy az a lényeg, hogy te jól érezd magad benne. Most meg lehurrognak érte :) bár az őszinte véleménnyel sincs baj:) sok boldogságot! :)

2012. nov. 3. 17:43
 52/89 anonim ***** válasza:
19%

Na és akkor mi van ha egy nő kicsit molettebb? Attól lehet szexi és csinos. Bár én nézhetnék ki úgy mint a kérdező.Én 170cm és 50kg vagyok és nem tudok hízni...

A ruha márcsak azért is tök jó,mert az ember lánya manapság elég ritkán megy úgy férjhez,hogy "érintetlen" ezért tartom kicsit álszent dolognak a fehér ruhát.Na meg főleg akkor ha már nagy pocakja is van a menyasszonynak ami valljuk be a mai világban nem ritka (bár szerintem gusztustalan). De ezzel a feketével divatos,és szeritem tök jó :)! És te is szép voltál benne!

2012. nov. 3. 18:31
 53/89 anonim ***** válasza:
28%
Megkérdezhetem amúgy, hogy hány kiló vagy? Nem rosszindulatból, csak én is gondolkodok pánt nélküli ruhán, és én se vagyok egy vékony alkat, de rajtad jól áll. :)
2012. nov. 3. 18:40
 54/89 anonim ***** válasza:
59%
Én pl 165cm és 61kg voltam az esküvőm napján. Mégis pánt nélküli ruha volt rajtam. Senki nem mondta, hogy kövérítene. Szóval nem az kövérít, hogy nincs pántja a ruhának, hanem a ruha formája, stílusa.
2012. nov. 3. 18:44
 55/89 anonim ***** válasza:
17%
Nekem tetszik. És csinos voltál benne. Itt az ékes bizonyíték, hogy moletten is lehet csinosan öltözni! Gratulálok!
2012. nov. 3. 18:48
 56/89 anonim ***** válasza:
45%
Nem olvastam a többi választ, előre bocsi ha mondta már valaki, de szerintem az alakodhoz nem ez a legelőnyösebb ruha. Ettől függetlenül nekem tetszik maga a design, a fekete bolerófélén kívül. És helyesek vagytok a képeken is, látszik hogy boldogok vagytok, úgyhogy ez a lényeg :) Sok boldogságot!
2012. nov. 3. 18:56
 57/89 anonim ***** válasza:
30%
Arra senki nem gondol esetleg(nem találkoztam még eddig a többi kérdéssel) hogy valami oka van a fekete övnek és boleronak? Pl közeli rokon halála? Egyébként nekem igenis tetszik a ruha! Mások vagyunk,nem vagyunk egyformák.. És igen,én se tudok hizni tipus vagyok!
2012. nov. 3. 20:00
 58/89 anonim ***** válasza:
21%
Pukkadj meg aki lepontoztál! Őszinte véleményt írtam. Nekem tetszett a menyasszony a képen. Gondolom te aki lepontoztál közel sem néztél volna ki így a ruhában! Nyasgem!
2012. nov. 3. 20:38
 59/89 anonim ***** válasza:
26%
Érdekes, aki azt mondta, hogy csinos voltál, az le lett pontozva. Megkérdeztem a férjem. Azt mondta, gyönyörű nő vagy, azok fikáznak, akik soha nem fognak férjhez menni. Fiká.ni könnyű, de te egy boldog nő vagy, aki férjhez ment, ahhoz, akit szeretsz. Ezt a férjem mondta, illetve hozzá tette, hogy "írigyek és féltékenyek az emberek sajnos".
2012. nov. 3. 20:53
 60/89 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem pedig nem megkeseredettek/irigyek, akiknek nem tetszett az összkép. Én is azok közé tartozom, akik szerint nem illett a ruha a Kérdezőhöz. Szerintem ameddig normálisan le tudjuk írni a véleményünk, addig nem kéne ilyen jelzőket használni ránk (én is pár hónapon belül házasodom, szóval nem lehet azt mondani rám, hogy irigy lennék). Vannak 100* szebb ruhák, amik sokkal jobban állnak azoknak, akiken "van mit fogni" (én írtam, hogy plusz 10-20 kilót rádob a ruha elrontott szabása). A kérdező előnytelen ruhát választott, ez van, remélem nagyon szép napjuk volt!
2012. nov. 3. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!