Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lett a fekete-fehér ruhám?

Figyelt kérdés

már egyszer kitettem, hogy akit érdekel, annak elküldöm, de törölték a kérdést...

most ide kiteszem arccal, csak aki kíváncsi, az nézze meg.

a végeredmény nekem tetszett

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 3. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
19%

a ruha nagyon-nagyon tetszik, főleg a fekete fűző :) és nagyon szép pár vagytok. egyébként a család hogy fogadta a fekete ruhát? nem tépték a szájukat a nagyik?

egyedül a szemöldököd nem tetszik, de tudom, nem ez volt a kérdés:D

2012. nov. 3. 14:22
 22/89 anonim ***** válasza:
88%

Nézd meg a korábbi kérdésednél a válaszokat!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__3..

2012. nov. 3. 14:24
 23/89 A kérdező kommentje:
a szalonos képen egy dobogón állok, ami kb. 15-20cm magas volt, azért tűnök vékonyabbnak
2012. nov. 3. 14:27
 24/89 anonim ***** válasza:
80%
Te szép voltál, de nekem továbbra sem tetszik a mell alatti öv és sajnos a fűző sem mutat szépen.
2012. nov. 3. 14:27
 25/89 A kérdező kommentje:
moira, olvastam azokat is, de ott még közel sem volt kész a ruha
2012. nov. 3. 14:28
 26/89 anonim ***** válasza:
81%
De valaki belinkelte a blogodat ahol már az esküvői képek vannak fent. Az utolsó másfél oldal erről szól.
2012. nov. 3. 14:32
 27/89 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom, milyen lehet a blogja, de a gyakorikérdések is egy éve az ő ruhájáról szól. Már legalább 4 vagy 5 kérdésbe futottam bele ezzel kapcsolatban. Miért érdekel téged minden idegen véleménye? Miért nem magadnak és a párodnak akarsz tetszeni? Ennyire durva kisebbségi komplexusod van? Én a helyedben nem kürtölném világgá se a ruhám, se az arcom, a páromét meg végképp nem. A ruhád egész tűrhető, magamra sosem venném, de nem értem ezt a feltűnési viszketegséget, hogy mindenkitől azt várod, hogy vállon veregessenek, hogy "szép voltál fiam".
2012. nov. 3. 14:39
 28/89 anonim ***** válasza:
95%
Nem tetszik a ruhád, ne haragudj. Te nagyon szép vagy, de ez az öv borzalmas gagyi hatást kelt számomra. A szalonos ruhában egyébként gyönyörű vagy, jól állt és valóban vékonyabb voltál. Kár volt elrontani azt a ruhát. :(
2012. nov. 3. 14:42
 29/89 anonim ***** válasza:
44%
az öv nekem sem tetszik, szebb lett volna egy fekete masni. Összességében gyönyörű voltál,és a ruha is csodaszép, csak az öv fura, és a fekete bolerot sem értem, DE mint mondottam volt, a ruha tetszik (a fazonja), te is gyönyörű menyasszony voltál. De a szalonos kép jobban tetszik. De a lényeg, hogy te hogy érezted benne magad :) Feleség lettél, és mindegy, hogy fehér vagy pink ruhában :D sok boldogságot! :)
2012. nov. 3. 14:46
 30/89 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, engem is érdekelne, hogy miért van szükséged a folyamatos megerősítésre? (gyakori, blog, stb)
2012. nov. 3. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!