Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért vállalták el a zenészek a lakodalmatokat?
Figyelt kérdés
Persze ahhoz mérten hogy mekkora volt a felhajtás, mennyire volt ismert a zenekar/zenész!2012. okt. 27. 16:37
1/13 anonim válasza:
Ketten voltak, mindketten énekeltek felváltva, egy szinti és egy hegedű, nagyon nagyon jó hangulatot csináltak, nagyon ügyesek voltak, 80 fős reggelig tartó lagzi- 120 ezer
3/13 anonim válasza:
1 hapsi szintivel+ének, meg egy nő aki énekelt. a hapsi egyedül 60at, a nővel 90et kért, végül 2en jöttek, reggel 5ig volt a buli, de ez baráti ár volt
4/13 anonim válasza:
4-en voltak, 90 helyett 80-ért jöttek. 55 fős lagzi, reggel 6-ig voltunk. Végül is mégis 90-et fizettünk, a férjem túl nagylelkű volt velük. Jó volt a hangulat, de szerintem lettek volna jobbak is. De végül is nem volt gond.
5/13 anonim válasza:
Ismerős volt a zenész, egyedül jött 50 ezerért, amúgy óránként 8 ezer lett volna, és 12 órát volt. Ha hozza az énekes barátnőjét, akkor baráti áron 60 ezret kértek volna, amúgy 11 ezer ft/óra lett volna. Mi úgy döntöttünk, hogy egyedül jöjjön (annyira nem szeretjük a hölgy hangját), és nem bántuk meg, mert egész éjjel remek hangulat volt. Ő volt egy személyben a vőfélyünk is.
6/13 anonim válasza:
Egyedül, mindenestől(útiköltség) 300. Eléggé ismert (állítólag). Én ezt nem tudom, egyszer hallottam és tetszett, nem nagyon néztem utána, hogy ki ismeri stb.
7/13 anonim válasza:
6-os vagyok. Egyébként se nagy esküvő nem volt, se felhajtás nem volt. 50 fő, se galambröptetés, se csoki szökőkút, se 784783 ezer szál élő virág dekoráció se semmi érdekes. Csak hangulat. :)
9/13 anonim válasza:
Szia!Nálunk 3 fős, volt a zenekar, 60fős volt a lagzi, ők a legjobbak a megyénkben, 60ezerért jöttek el(baráti áron, amúgy 100ezer lett volna)!Hajnalig tartott a buli :)
10/13 anonim válasza:
Szerintem a legjobbak 200-300 között vannak, de az nem csak 1-2 fő.
Olyan zenekart ajánlok, ahol van billentyűs, trombitás, szaxofonos, és dobos is.
Mert csak hangszerekkel lehet szép élőzenét teremteni. Egy szintetizátor csak utánozza a hangszereket, de sosem fog úgy szólni.
A legjobb, ha van férfi és női énekesük is, akkor lesz igazán színes és változatos.
És mindenképp kérdezz róluk másokat, nehogy csak zenekarnak nevezzék magukat és közben semmit ne nyújtsanak, mert sajnos ilyen is van.
Ha túl olcsó az is gyanús.
Próbálok majd keresni jókat a neten és belinkelem ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!