3 hónaposan lettem feleség, de van aki 6,7, 8 hónaposan is nagy hassal, szép ruhában esküdik :)
Amúgy meg nem kell esküvő, ha nem akartok, a baba miatt meg pláne! /Nem akarok magyarázkodni, de mi se a baba miatt esküdtünk meg. Azt már szerveztük vagy egy fél éve, csak ...:) Egyszer véletlen nem szállt ki az uram időben...:)/
2012. aug. 1. 10:25
2/14 anonim válasza:
Ha esküvőt tervez valamikor egy pár, és úton a gyerkőc, szerintem érdemes megvárni a megszületését, 2 okból is. 1. Nagy pocival több rosszakaró megjegyzést tesz hogy biztos csak a baba miatt. 2. Elég nagy stressz egy esküvő, pláne babásan.
2012. aug. 1. 10:35
3/14 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt, 4 éve vagyok menyasszony, pénteken lesz 1 éves a kisfiam és nem tervezzük az esküvőt. Inkább értelmesebb dolgokra költjük a pénzt. ;) Nem érzem hiányát és sosem szólt meg senki. Az a világ már elmúlt mikor ilyesmi miatt szégyenkezni kellett...
2012. aug. 1. 10:40
4/14 anonim válasza:
Van egy 8 hónapos fiunk, és nem vagyunk összeházasodva, sőt nem is leszünk! Ez így pont jó, feleslegesnek tartjuk... Semmiben nem érzünk hátrányt emiatt, de azt mondanám, hogy a mai világban ezt teljesen normálisnak tartja a társadalom.. A mi nevünk ugyan nem ugyanaz, de a gyereket úgy hívják, mint apát természetesen.
Egyébként sok olyan párt ismerek, akik ugyan házasok, de nő megtartotta a saját nevét..
Aki meg megszólna amiatt, mert nem vagyunk összeházasodva, az meg tehet egy jó nagy szívességet. :)
2012. aug. 1. 11:02
5/14 anonim válasza:
30 hetes terhes vagyok és mi sem vagyunk házasok a párommal!Nem is tervezünk az idén házasodni,de lehet hogy még jövőre sem!Minket ez nem zavar!
2012. aug. 1. 11:42
6/14 anonim válasza:
10 éve vagyunk együtt, lassan 6 éve jegyben! A kislányunk most lesz 3 hetes! Gondolkoztunk rajta, de egy gyermek fontosabb, mind a kettőnk életében, mint egy papír! Majd ha akkora lesz a gyermekünk, akkor megtartjuk!
2012. aug. 1. 12:46
7/14 anonim válasza:
Mi sem vagyunk házasok. Lassan 5éve vagyunk együtt van egy 2éves és egy majdnem 4hós lányunk. Nem tervezünk esküvőt,én sajnálom rá a pénzt,és nem érzem magam rosszul ez miatt. :)
2012. aug. 1. 14:27
8/14 anonim válasza:
Azokat a nőket, akik megházasodtak és nem vették fel a férjük nevét, megtartották a leánykorit, megkérdezném, hogy miért nem vállalják? Őket nem szólják meg emiatt? Ugyanaz a szitu: a nem házasokat megszólják hogy miért nem vállalják a házasságot, a házas feleket meg ha már házasok miért nem vállalják a nevét. (kivétel ha nem valami dr.)
2012. aug. 1. 14:42
9/14 anonim válasza:
8.nak:
én nem vettem fel a férjem nevét, mert nem tetszik ez a szokás, igazságtalannak tartom. meg annyira egynek érzem magam a nevemmel, nem tudom elképzelni, hogy másképp hívjanak. meg nekem az olyan, hogy valakinek a "tartozéka" lennék, brrrr... a gyerekeink mindkettőnk vezetéknevét kapták.
soha nem szóltak meg emiatt, vagyis nem tudok róla.
2012. aug. 1. 15:21
10/14 anonim válasza:
mi házasok vagyunk. a lányunk házasságban született. én megtartottam a lánykori nevemet. tehát a lányunk vez.neve és a férjem neve természetesen megegyezik. én maradtam a lánykori nevemen,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!