Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek előbb született...

Akiknek előbb született babájuk, mint az esküvő lett volna később tényleg olyan esküvőjük volt, mint amilyenre vágytak?

Figyelt kérdés
Nem bántátok meg,hogy nem házasodtatok meg előbb?
2012. febr. 27. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
8 hónapos volt a fiam mikor volt az esküvőnk.nem terveztük hogy megesküszünk,de mikor mentünk a paphoz a keresztelő ügyében akkor felajánlotta hogy összead minket elötte.belementünk.nem voltunk sokan(35 fő),de olyan volt amilyenre mindig is vágytam.kicsi,családias,csak a legjobb barátok.igaz nem volt hajnalig tartó lakodalom utána,scak éjfélig voltunk páran,de életem egyik legszebb pillanata volt.ha most visszamennék,akkor sem csinálnám másképp,max annyival,hogy az öcsém lelkére kötném,hogya z egész szertartást vegye fel,ne csak részleteket.ő volt az egyik fotós,és nála volt a gépünk,és ez a kuka,mndig csak részleteket vett föl,mert azt hitte hogy nem fog ráférni a gépre(fényképező volt),pedig megmondtuk neki,hogy vegye fel az egészet.na de már mind1.ezt leszámítva nagyon jó volt.
2012. febr. 27. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk még csak a hivatalos része volt meg a két csemete között gyorsan lepapíroztuk( elaludtunk, elkéstünk, épp csak zuhanyoztunk és felkaptunk valami "alkalmi" ruhát(30sok hetes kismama voltam akkor) a férjem éjjel belázasodott az istenért nem ment le neki, képzelheted milyen szuper volt:)).

A többi mint a templomi fogadalom, fel kell nőni(nekünk az nem csak egy szép dolog, bár templomban nem sokszor látni minket, máshogy vagyunk katolikusak...), így egyenlőre nem is agyalunk rajta. Ha lesz, hát nem is tudom milyen lesz. Én már el lettem temetve mint ara, meg sok okos és kedves megjegyzést kaptam már. Így lehet, hogy ha lehetséges akkor csak mi ketten meg az atya felvesszük a házasság szentségét, és ennyi(romantikus titkos esküvő).

Nekem sajna "nem ér annyit" az egész leszervezése, mint amennyit hallgatnék érte "mi a francnak neked az"(anyám várandósan esküdött... mégis)

Hogy megbántam e. Hát álomszép ruhát néztem ki, szép helyet. De a fiam ezt feledteti velem. Ő többet ér, mint a habos-babos ruha meg az az egy "nagy" nap...

2012. febr. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!