Akiknek előbb született babájuk, mint az esküvő lett volna később tényleg olyan esküvőjük volt, mint amilyenre vágytak?
Nálunk még csak a hivatalos része volt meg a két csemete között gyorsan lepapíroztuk( elaludtunk, elkéstünk, épp csak zuhanyoztunk és felkaptunk valami "alkalmi" ruhát(30sok hetes kismama voltam akkor) a férjem éjjel belázasodott az istenért nem ment le neki, képzelheted milyen szuper volt:)).
A többi mint a templomi fogadalom, fel kell nőni(nekünk az nem csak egy szép dolog, bár templomban nem sokszor látni minket, máshogy vagyunk katolikusak...), így egyenlőre nem is agyalunk rajta. Ha lesz, hát nem is tudom milyen lesz. Én már el lettem temetve mint ara, meg sok okos és kedves megjegyzést kaptam már. Így lehet, hogy ha lehetséges akkor csak mi ketten meg az atya felvesszük a házasság szentségét, és ennyi(romantikus titkos esküvő).
Nekem sajna "nem ér annyit" az egész leszervezése, mint amennyit hallgatnék érte "mi a francnak neked az"(anyám várandósan esküdött... mégis)
Hogy megbántam e. Hát álomszép ruhát néztem ki, szép helyet. De a fiam ezt feledteti velem. Ő többet ér, mint a habos-babos ruha meg az az egy "nagy" nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!