Akik 3 gyereket vállaltak, mennyi a havi bevételük? Mekkora az az összeg, amire már be lehet szerintük vállalni hármat?
Kábé havi 300 ezer Ft.
Saját kocsi,saját házak.
Egy gyári munkás pár (összesen 150e kb!) simán bevállalhat 1-3-4... gyermeket!
A lényeg,hogy ne legyen,vagy kis összegben legyen hitelük!
A többi jön magától!
Nekünk a havi bevétel 73+108. (több hitel is van.)
Üdv:3 lányos
Nálunk 3 kisgyerek van, és kb. 400.000 Ft a havi kiadásunk átlagosan. 1 autó, 3 szobás lakás, 46ezer Ft hitel.
Ebben nincs benne a nyári nyaralás vagy egyéb családi utazás, vagy tartós eszköz vásárlás (pl. tévé vagy hűtő, bútor, de azt egyedi kiadásnak tekintem), ezek a félretett pénzünkből mennek.
Mivel a bevételünk több, mint a kiadás, így minden hónapban teszünk félre a váratlan dolgokra, ill. a gyerekek jövőjére (pl. továbbtanulás). Ha már iskolások lesznek, akkor biztos, hogy ennél jóval több lesz a kiadás, szerintem 500-600ezer Ft.
Kedves 4. 3 lányos
Megkérdezhetem, hogy miből éltek??????
Valaki segít nektek? Mert ebből még két fő sem jön ki, nemhogy 3 gyerek. Én így gondolom.
Ez a 70 e ft még a kajátokra sem elég, nemhogy másra. vagy rosszul látom?
Nálunk a párom br. 420 e ft-ot (250e) keres én, 106 eft családival, mert a második gyereknél már nem adnak max gyedet az új adózás szerint.
De megmondom neked, hogy épphogy kijövünk.
Hitelünk, albérlet havi olyan 150 e ft-ot visz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!