Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő 50ezer Ft-ból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő 50ezer Ft-ból?

Figyelt kérdés

Nyári esküvőt szeretnénk:)

Csak a szűk család tehát a jegyespárral és a tanúkkal együtt lennénk 10en:) összesen 10en:) Az esküvő utána bulit a saját házunknál (a saját kertünkbe) tartanánk lenne 3fogásos kaja,amit mi közösen készítenénk és lenne torta (ezt venni kell) alkoholt egyéb üditőket is mi vennénk,zenéről mi gondoskodunk és a fotókról meg a filmezésről is:) A ruha az egyedül ami húzós lenne árban..Ha ezt beleveszem kijöhetne 50ezer Ft-ből az esküvőnk? Csak polgári szertartás lenne!!:)

Minden válasz érdekel!Mindenkit felpontozok!!!:)

Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!!!:)

2012. okt. 24. 23:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

50 ezerből? Kizárt... Ilyenről még nem is hallottam

Nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás lenne egy egy eksüvőre mondjuk 150 ezret költeni...nem egy horribilis összeg.

Legyen hétköznap, ne ne vegyen esküvői ruhát...uramisten azért vannak olyan dolgok amiket nem kellene feláldozni csak hogy minnél olcsóbban kijöjjenek.

2012. okt. 25. 11:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Wow, nagyon alaphangon számoltatok mindent - és sokszor így sem jött ki 50e alatt!!!

Én csak arról tudok nyilatkozni, amit nyáron tapasztaltam: tartottam egy lakásavatót, durván 12 főre számolva mindent (de inkább még rászámoltam - ciki, ha vmit szeretne a vendég és már nincs).

Szóval én egy esti összejövetel gyanánt úgy kábé 20e Ft-ot eltapsoltam (főétel-melegétel nélkül!!!) mindenféle luxust mellőzve, Tescoban vásárolva. Ebben benne volt 2-3 féle sós, 2-3 féle édes sütemény, egy nagy tál franciasalátának való + fasírtgolyó.

Italok: több, mint egy karton sör (citromos, sima, alk.mentes - ez szerintem alap), jó néhány üdítő/kóla/víz, egy üveg rövid (Jäger), egy üveg pezsgő (és pl. a bor "házilag" adott volt).

Hangsúlyozom, ez a buli nem a piálásra ment, tehát még avval sem eresztettem el magam túlzottan, ennyi pedig igenis kellett így nyáron, társaságban - és nem sok maradt a végére!! Attól még többféléből készülni nem szégyen, mert nyáron pláne bármit megkívánhat az ember!

2012. okt. 25. 11:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha a ruhát nem számoljátok, akkor egy sima "vendéglátás" 10 főre kijön ennyiből. Az anyakönyvvezetőhöz pedig 2 tanúval menjetek hétköznap, az ingyen van. Persze minden attól függ mit akartok, de 50 ezerből kb a kaja-pia meg szalvéta jön ki. Az apróságok, virág, miegymás nagyon meg tudja dobni. Ruhát vegyél vaterán használtan, az a legolcsóbb megoldás. Meg gondolom gyűrűt azért akartok és azzal már túl is léptétek a keretet. Egyetlen megoldás, ha a vendégek önfenntartóan hozzák a kaját, piát vagy az árát. Mi is pont tízen voltunk az esküvőnkön, mindent beleszámítva költöttünk 600ezret (gyűrű, profi fotós, ruha, kaja, köszönőajándék szülőknek, taxi, étterem, torta, fotóhelyszínre is fizetni kellett, fodrász, virág, cipő, stb.)
2012. okt. 25. 12:57
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Megyeszékhely, két tanús esküvő, utána egy vacsora. 6000 volt a terem, 27 000-et hagytunk az étteremben. 18 volt a ruhám. Már túl is vagyunk az 50-en. Nem számoltam még a cipőket, a férjem ruháját, a pezsgőt, a gyűrűket, a csokrot, a sminket/frizurát, a fotóst (mert nehogy már pár gagyi mobilos kép maradjon erről a napról), stb. Jah, még a szertartás előtt volt nálunk egy kis kaja-pia a tanúknak, h ne éhezzenek a vacsoráig.

Ki lehet hozni olcsón, de azért arra ügyeljetek, h ne szarrágás legyen már az esküvőtök!

2012. okt. 25. 13:31
 25/29 anonim ***** válasza:

A gyűrűről nem beszél senki, ami legalább 50 ezer Ft. Ha otthon esztek és egy nagyon de nagyon gagyi ruhát bérelsz akkor igen kijön 50-ből+ gyűrű. (Rendes esküvői ruhával nem)

Nekünk kb 100 ezer Ft volt a gyűrű és egy hat fős vacsora, csokor virággal, a hajammal úgy hogy saját ruhába mentem. Tehát sem én sem a férjem nem csináltattunk ruhát. Mert ugye a párodra is kell valami...

2012. okt. 25. 14:00
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

megoldható a vacsi. húsleves, brassói, sütinek meg ott a torta. :-)

a ruhádat is magad el tudod készíteni, ha kicsit kreatívabb vagy, turkálókban is lehet találni és kicsi átalakítással bármi kihozható belőle. :-)

sőt, ha valamelyik ismerős a 10-ből finomakat tud sütni és ügyes kezű, a tortád is megvan olcsón. :-)

annyi szmájlit használsz, hogy én is vidám lettem, sok boldogságot nektek. :-)))

2012. okt. 25. 14:16
 27/29 A kérdező kommentje:

Kicsit közbeszólok :)

A vőlegénynek van ruha,cipő és minden:)

És a gyűrűk is megvannak :) Ezt mind ő fizette :)

Ahogy a nászutat is ő fogja:) Mármint a párom,aki a vőlegényem lesz :) Szóval itt csak a lagzit a tortát és a menyasszonyi ruhát kell fizetni meg csokor:) Az meg,ha ügyes az ember kijöhet 50ezer Ft ből,de azért nézegettem a tortákat...és elég drága...

2012. okt. 26. 17:19
 28/29 anonim ***** válasza:
hidd el nekem, torta az a legjobb, ha valamelyikőtök süt valami finomabbat, azt is ki lehet szépen díszíteni, ha ilyen kevesen is vagytok, nem is kell emeletesnek lennie, de mindenkinek jut. :-)
2012. okt. 26. 17:51
 29/29 anonim ***** válasza:

ha szegények vagytok minek dobjátok ki még az az 50 ezret is esküvőre?

nem értem:))

inkább vegyetek belőle valami hasznosat:)

2014. aug. 19. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!