Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő 50ezer Ft-ból?
Nyári esküvőt szeretnénk:)
Csak a szűk család tehát a jegyespárral és a tanúkkal együtt lennénk 10en:) összesen 10en:) Az esküvő utána bulit a saját házunknál (a saját kertünkbe) tartanánk lenne 3fogásos kaja,amit mi közösen készítenénk és lenne torta (ezt venni kell) alkoholt egyéb üditőket is mi vennénk,zenéről mi gondoskodunk és a fotókról meg a filmezésről is:) A ruha az egyedül ami húzós lenne árban..Ha ezt beleveszem kijöhetne 50ezer Ft-ből az esküvőnk? Csak polgári szertartás lenne!!:)
Minden válasz érdekel!Mindenkit felpontozok!!!:)
Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!!!:)
Szerinted mennyibe kerülne így?
A ruhát most ne számoljuk...
A barátom esküvőjén mindössze 4-en voltunk Összesen.
kb. 10ezerből kijött az egész.
menjetek hétköznap az anyakönyvvezetőhöz, úgy olcsóbb.
a szombati dolog 15-20E ft. kaját veszel mondjuk 20E-ért, innit 10E-ért, ruhát 20E-ért...
olyan 70-80e-ből sztem megoldható
50? áá... nem. kevés..
max ha mindenki dob bele..
de mindennel ismétlem MINDENNEL fordász,ruha,minden amit akarsz,100.kaja,pia,anyakönyv vezető,kiszállás díj,munka díj. hát min 70.
Szerintem simán elég...
Ha a polgári pénteken van, és utána egy vacsi, akkor a szertartás ingyenes...
A csokor, ha csak alkalminak veszed, nem menyasszonyinak kéred, az is kijön 3-4 ezerből.
A ruha: ha nem ragaszkodsz menyasszonyi ruhához, 10 ezer körül már szép alkalmi rucikat lehet kapni.
Vacsora: 10 főre 3 tyúk bőven elég, ez kb 6-7 ezer, plusz zöldség, tészta max egy ezres.
Utána egy pöri pl., ehhez is elég 3 kg hús, ez legyen 5000. Köret, savanyúság... ez is max 2 ezer....
Torta 4 ezer körül egy 20 szeletes, ha nem akartok emeleteset...
Sütik 10 főre, szintén 2-3 ezerből kijön, ha ti sütitek. De legyen 5...
Akkor ez eddig 38 ezer.
Üdítő 3 ezerből kijön, marad 9 alkoholra.
Úgyhogy ha odafigyeltek, és nem ragaszkodtok mindenből menyasszonyihoz (attól elszállnak a kereskedők...), akkor ki lehet hozni ennyiből 10 főre simán. :)
9-es vagyok... persze ebben a fodrász, kozmetikus nincs benne...
De szerintem van a családban, aki ebben tud segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!