Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő 50ezer Ft-ból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő 50ezer Ft-ból?

Figyelt kérdés

Nyári esküvőt szeretnénk:)

Csak a szűk család tehát a jegyespárral és a tanúkkal együtt lennénk 10en:) összesen 10en:) Az esküvő utána bulit a saját házunknál (a saját kertünkbe) tartanánk lenne 3fogásos kaja,amit mi közösen készítenénk és lenne torta (ezt venni kell) alkoholt egyéb üditőket is mi vennénk,zenéről mi gondoskodunk és a fotókról meg a filmezésről is:) A ruha az egyedül ami húzós lenne árban..Ha ezt beleveszem kijöhetne 50ezer Ft-ből az esküvőnk? Csak polgári szertartás lenne!!:)

Minden válasz érdekel!Mindenkit felpontozok!!!:)

Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!!!:)

2012. okt. 24. 23:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha te 10 emberre 50 rugóból bevásárolsz 3 fogásos kaja hozzávalót, alkoholt meg egyéb üdítőt, tortát és esküvői ruhát, akkor megemelem a kalapom... Plusz a szertartás sincs ingyen, valamennyibe az anyakönyvvezető munkája is kerül. Nagyon irreális az 50ezer ft.
2012. okt. 24. 23:24
 2/29 A kérdező kommentje:

Szerinted mennyibe kerülne így?

A ruhát most ne számoljuk...

2012. okt. 24. 23:30
 3/29 anonim ***** válasza:
88%

A barátom esküvőjén mindössze 4-en voltunk Összesen.

kb. 10ezerből kijött az egész.

2012. okt. 24. 23:31
 4/29 anonim ***** válasza:
68%
az irreális lenne amúgy egy esküvőn, hogy szól a pár, hogy mindenki szálljon be sacc annyival amennyit fogyaszt? azért jutott eszembe, mert szinte mindenki csóró és ilyen pár emberes minimál esküvőket csinál. és én mint vendég szívesen elmennék már egy esküvőre, ahol igazi nagy buli van teljes baráti körrökkel rokonokkal és inkább beszállok én is, ha kell nem várnám el, hogy mindent a pár fizessen, hisz látom, hogy állnak :D
2012. okt. 24. 23:36
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha kistermi esküvő, és semmit nem adnak hozzá, csak maga a kötelező szöveg, akkor ingyenes.
2012. okt. 24. 23:37
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

menjetek hétköznap az anyakönyvvezetőhöz, úgy olcsóbb.

a szombati dolog 15-20E ft. kaját veszel mondjuk 20E-ért, innit 10E-ért, ruhát 20E-ért...

olyan 70-80e-ből sztem megoldható

2012. okt. 24. 23:38
 7/29 anonim ***** válasza:
73%
drukkolok nektek, hogy kijöjjön, biztos fergeteges lesz. nekem tetszene egy ilyen. hajrá, jó mulatást, sok boldogságot :)
2012. okt. 24. 23:41
 8/29 anonim ***** válasza:
78%

50? áá... nem. kevés..

max ha mindenki dob bele..

de mindennel ismétlem MINDENNEL fordász,ruha,minden amit akarsz,100.kaja,pia,anyakönyv vezető,kiszállás díj,munka díj. hát min 70.

2012. okt. 24. 23:41
 9/29 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem simán elég...

Ha a polgári pénteken van, és utána egy vacsi, akkor a szertartás ingyenes...

A csokor, ha csak alkalminak veszed, nem menyasszonyinak kéred, az is kijön 3-4 ezerből.

A ruha: ha nem ragaszkodsz menyasszonyi ruhához, 10 ezer körül már szép alkalmi rucikat lehet kapni.

Vacsora: 10 főre 3 tyúk bőven elég, ez kb 6-7 ezer, plusz zöldség, tészta max egy ezres.

Utána egy pöri pl., ehhez is elég 3 kg hús, ez legyen 5000. Köret, savanyúság... ez is max 2 ezer....

Torta 4 ezer körül egy 20 szeletes, ha nem akartok emeleteset...

Sütik 10 főre, szintén 2-3 ezerből kijön, ha ti sütitek. De legyen 5...

Akkor ez eddig 38 ezer.

Üdítő 3 ezerből kijön, marad 9 alkoholra.

Úgyhogy ha odafigyeltek, és nem ragaszkodtok mindenből menyasszonyihoz (attól elszállnak a kereskedők...), akkor ki lehet hozni ennyiből 10 főre simán. :)

2012. okt. 25. 00:13
 10/29 anonim ***** válasza:
89%

9-es vagyok... persze ebben a fodrász, kozmetikus nincs benne...

De szerintem van a családban, aki ebben tud segíteni ;)

2012. okt. 25. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!