Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruha áll a legjobban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruha áll a legjobban? (esküvőre, képpel)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Azt kérlek ne mondjátok, hogy feketében nem illik menni, a menyasszonnyal beszéltem.

Tehát a konkrét kérdésem az lenne melyik áll a legjobban.

2012. okt. 11. 19:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Annyit hozzátennék, hogy elég magas vagyok..! Nem értem miért mondja mindenki, hogy alacsony vagyok. 173 cm vagyok ami szerintem nem számít alacsonynak...
2012. okt. 12. 12:49
 42/61 anonim ***** válasza:
szerintem 3, 1, 2
2012. okt. 12. 13:12
 43/61 anonim ***** válasza:
az 1. tetszik, a többi nem.
2012. okt. 12. 14:46
 44/61 anonim ***** válasza:

Az 1.-ben szerintem nem tudsz lépni sem, de mellben egészen jó szabása lenne, de talán 1 mérettel nagyobb kellene, emiatt túl rövidnek is látom..

A 2.-kal hasonló bajok vannak, mellben szűk, így lenyom, pedig nem kicsi, formás melleid vannak... ráadásul pont a köldöködig nagyon szűk és alatta olyan mintha a hasad nyomná ki a ruhát. azért is előnytelen mert alacsonyabbnak mutat a valóságosnál.

Ha választani kell, akkor a 3.-at ajánlanám...azért is furcsa a kép, mert kicsit elforgott rajtad a ruha.

??

Nem igazítottad meg rendesen? vgay alapból forog, mert az probléma.

Kicsit indiszkrét kérdés: hány kg vagy? írhatod priviben is...

mert egy magasak vagyunk én 67-68 kg vagyok jelenleg, csak kíváncsiság mert nem igazán jó az énképem (ilyen súllyal engem vékonynak, mondanak, sosem hiszik el a súlyom) ha hasonlóak akkor küldök képet magamról ruhában, ami állítólag jóláll..

2012. okt. 12. 16:07
 45/61 A kérdező kommentje:

:) Nagyon siettem, azért áll ferdén a ruha amőgy abszolút nem tart és van hozzá melltartóm úgy már normálisan néz ki.

82 kg vagyok...

Úgyhogy valóban sovány lehetsz.

Én is annyira szeretnék lefogyni (68 kg-ra) mert az lenne az ideális, csak sajnos 10 kilót híztam 1 év alatt talán a fogamzásgátlótól... Vagy nem tudom mitől...:S

2012. okt. 12. 23:32
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok.

off:

nem a fogamzásgátlótól hízik az ember..AZ orvos engem figyelmeztetett, hogy vegyes diétát kell tartani mellette, oda kell figyelni. Az étvágyat növeli meg. Az a probléma, hogy például nekem mindig értelmes volt az anyagcserém, itt arra gondolok, hogy ennek megfelelő volt az éhségérzetem is. HA éhes voltam ettem...akármit, mert nem számított, most pedig vannak ezek az ennék valamit, de nem úgy vagyok éhes, hogy üres a gyomrom, de határozottan éhségérzet..Nem vagyok erős akaratú, nem tudtam megállni, ami nem is lett volna gond, de februárban teljes mozgásmegvonás volt (térdműtét) úgyhogy felszedtem 7 kg-ot (akkor tényleg sovány voltam)

Kettőnk közt az az 5 kg nem sok.

on:

Akkor jól láttam a ruhát...melltartóval, ha nem forog akkor a 3-ast ajánlanám, vagy egy 4. ruhát:)

este ha lesz időm linkelek ruhát....

a rosszindulatú emberekkel meg nem érdemes foglalkozni....!!!!!ha nehéz is elvonatkoztatni...

2012. okt. 13. 05:51
 47/61 A kérdező kommentje:

:) köszi aranyos vagy.

igenigen én is észrevettem, hogy az étvágyat növeli, csak későn jöttem rá, leadni meg nyilván sokkal nehezebb...

Na mindegy azért igyekszem. ÉS amúgy 7kg különbség azéért elég sok ám, legalábbis rajtam nagyon észervették ( 1x beteg voltam és 2 hét alatt 6kg-t fogytam mindenki mondta... akkor voltam 68 kg ) aztán szedtem a bogyót és szépen lassan felmentem ennyire...

2012. okt. 13. 09:29
 48/61 anonim ***** válasza:
A harmadikra voksolok.
2012. okt. 13. 09:53
 49/61 anonim ***** válasza:

Ha a három közül kell megmondani,melyik áll jól Neked,egyértelmű hogy a 3-ik.Ápol és eltakar.

Bár az első kettő fekete,mégis rettenetes látvány volt.Az első ruci,nem rossz,de az egy vékony combú modellen áll jól.

2012. okt. 13. 13:09
 50/61 anonim ***** válasza:

Szia!

Ígértem, hogy linkelek szerintem megfelelő ruhákat.

Az ízlésünk különbözhet...., ezek között a színük miatt talán nem annyira "fiatalos, de én mind felvenném őket.

Igaz többségben feketék, de most ilyen vonalú ruhákat ebben a színbe találtam hirtelen,de említetted, hogy nem jelent gondot..

ez pont nem fekete:):

szerintem szép a dekoltázsa, ráadásul van derekad, ezért ez a aruha szépen kiemeli, főleg, hogy a modellhez megfelelő mellméreted van.

A hossza is megfelelő, mert a vádlid is szép,a combot eltakarva egy magassarkúval... nekem a színe/mintája is tetszik:)

[link]

Ez csak szimplán jól állna, bár talán lagzira nem túl praktikus a hosszú ujja miatt, de el tudom képzelni ujj nélkül is

[link]

ennek a ruhának nem derül ki a hossz, de a trükkös mell és mell alatti rész miatt szerintem megint csak jó lenne (főleg, hogy ezek nem klasszikusan "terhes ruha" módjára bővülnek mell alatt, vagy húzottak, hanem szinte észrevétlenül)

[link]

Ez meg csak szimplán jó, még ékszer sem kell hozzá a nyakrésze miatt

[link]

2012. okt. 13. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!