Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól állna az ilyen meny. Ruha? És nektek melyik tetszene legjobban?
170 cm magas vagyok és 61-62 kg.
Nekem ezek tetszenek:
ez úgy, hogy nem keresztpánttal, hanem sima pánttal
ez is pánttal
mért ragaszkodsz annyira a pánthoz???
szerintem pánt nélkül mindegyik jobban néz ki,sokkal elegánsabb, jobb a dizájnja. pánt az nem illene rájuk.szerintem.
amúgy nagyon tetszenek ezek a ruhák!!!
Nem szeretem a pánt nélküli ruhákat, ennek több oka van. Manapság mindenkinek olyan van és nem szeretnék múló divatot követni, szerintem széles a vállam, amihez nem illene és ami a legfontosabb: félnék, hogy kibuggyan a ruhából tánc közben az, aminek nem kéne. :)
Alakra egyébként mondhatnám, hogy átlagos vagyok, némi pocakkal (amit előnyös ruhával még el lehet takarni).
A méreteim: 90*67*92.
Természetes szőke, hosszú hajam van és fehér bőröm, amit némi szolival "keltenék életre".
Ilyesmi frizurára gondoltam:
Esetleg tennék bele pár kis virágot, fátyol nem lesz.
szerintem mindegyik ruha tokeletes!
es jobb is a pantos ruha!szerintem elegansabb es romantikusabb,mint a pantnelkuli!
a haj is illik hozza :)
Sztem mindegyik ruha nagyon szép. De mivel nem láttunk Téged, nem tudjuk megítélni, h hogy állna rajtad. (számít a tartás, a nyakad hossza, a váll formája, karvastagság, derék hossza.. stb)
Ha tutira akarsz menni, akkor vigyél magaddal 1-2 "szakértőt" a ruhapróbára, de olyanokat, akikről tudod, mindig olyan ruhában járnak, ami jól áll nekik. Biztos neked is megmondanák, mi az előnyös.
Ja, és olyanok, akik tudod, h őszinték veled :)
Nekem az első tetszik nagyon! Főleg sima pánttal! Az a vastag derékszalag valami nagyon jó! :)
Nem tudom, hogy menyire vagy arányos, de biztos jól állna neked. Nekem nagy cicijeim vannak, és ezért a pántos ruhák állnak jól, mert a pánt nélküli nagyon "eláll" (szétnyomja a cickó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!