Chervolet camaro, dodge charcher, vagy ford mustang? Neked melyik tetszene a legjobban? és miért?
Nekem a musztáng volt a gyerekkori álmom. A GT-500 as :)
De beérném egy új musztángal is! :)
Nekem a vonalvezetése tetszik és a kör lámpája a négyszögletes keretben ami még egy kicsit cápásítva is van.
meg az hogy v8 as motorja van és ezáltal nagyon erőteljes hangjuk van ,jellegzetes. :)
De a camaró is bejön de az a kereklámpás fajta. De ezek közül bármelyiket is kapnám szívesen elfogadnám. Egy a baj az amerikai kocsiknál. A futómű minden irányba kóvájog. Etéren még tanulhatnának a mai napig az amcsik.
Mielőtt megírtam a választ, alaposan átgondoltam. Én az mai modern változatokban gondolkodtam. Mindegyik tetszik valami miatt, de ha csak 1 lehetne az enyém, talán a Mustang-ot [link] választanám, a csajozás miatt! :D de a Dodge Charger [link] is tetszik, mert 4 ajtós szedán, tehát nagyobb, kényelmesebb, nagyobb a csomagtartója és ilyen a szolgálati kocsi az NCIS-ben. De tetszik a Camaro [link] is, mert ilyet használnak a Hawaii Five O-ban!
De ha sportautókról volt szó, nem erről akartál kérdezni? Dodge Challenger? [link] Mert ha erre gondoltál, akkor ezt választanám!
Charger helyett a Challengert valasztom.
Miert? mert az van :)
Ford Mustang GT 2013-mast választanám, szerintem a 3 közül a legszebb, tesztek szerint általában Mustang a győztes , és nagyon sokat fejlődött az elmúlt pár évben, a tufóművet is nagyon dicséri rengeteg tesztelő.
Másodiknak a Camaro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!