Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha áll a legjobban? (esküvőre, képpel)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Azt kérlek ne mondjátok, hogy feketében nem illik menni, a menyasszonnyal beszéltem.
Tehát a konkrét kérdésem az lenne melyik áll a legjobban.
Szerintem a 3. a legtűrhetőbb, de az sem az igazi! Első kettőt semmiképpen! Én pánt nélküli, és félvállas megoldású ruhát nem vennék fel, mert az ilyen alkaton nem mutat jól! Bocsánat, a világárt sem akarnálak megbántani!!!
Inkább valami szexi kosztümöt választanék koktélruha helyett, szép kis kiegészítőkkel, és egy nagyon dögös, nagyon magas tűsarkúval. :)
Amúgy nincs ebben semmi az ilyen koktélruhák Nekem sem állnak jól!
Nekem meg pont azok a szegecsek tetszenek ;)
a 3.nál meg azért akarnak kiesni a melleim mert ekkor nem volt melltartó rajtam de amúgy nyilván lenne.
Szia.
Ne haragudj,de szerintem egyik ruha sem egy főnyeremény.
Miért nem ilyesmivel próbálkozol? Egy hasonlót nagyon eltudnék rajtad képzelni,persze megértem ha nem a Te stílusod.
Esetleg ezek közül is szemezhetsz:
Szerintem ennek a csajszinak az alkata kicsit hasonlíthat a tiédhez és nézd csak meg milyen klassz kis ruha van rajta: [link]
Semmi gond az alakoddal,de ezek a ruhák előnytelenül állnak rajtad,meg amúgy sem túl szépek. Teltebbnek,ducibbnak tűnsz bennük,mint amilyen valójában lehetsz.Persze így látatlanban nem lehet tudni,hogy amiket linkeltem jól állnának-e rajtad,de én hasonlókban gondolkodnék a helyedben.
Mindhárom nagyon előnytelen egyetlen egyszerű okból: duci vagy és alacsony is.
Ilyen alkatra sem a mini, testhez simulós, pánt nélküli, sem a buggyos szoknyás típus nem ajánlott.
AZ első azért jobb egy fokkal, mert a melleidre helyezi a hangsúlyt, az öv és ráncolás pedig eltereli a szemeket a pocakról.
A másodikban egyértelműen kidomborodnak hurkáid, a csípőben elvágott a lehető legrosszabb fazon számodra. A harmadikban kiesnek a melleid, valamint csak nagyobbít a habos-babos aljarész.
Ami ilyen alkatra való: nyakbaakasztós, V kivágás, szív dekoltázs, de NEM pánt nélküli. Térd fölé maximum kicsit érő ruha, inkább térd körüli, hogy a nagy combokat elrejtsd. Mell alatt, vagy maximum derékban vágott ruha, optikailag nyújt, és eltünteti a hurkákat. Inkább puhább, finoman omlósabb anyagok, mert ez a merevség csak kiemeli az idomaidat. A passzosat került. A túldíszítettség sem előny, az is csak szélesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!