Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruha áll a legjobban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruha áll a legjobban? (esküvőre, képpel)

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Azt kérlek ne mondjátok, hogy feketében nem illik menni, a menyasszonnyal beszéltem.

Tehát a konkrét kérdésem az lenne melyik áll a legjobban.

2012. okt. 11. 19:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
66%
Mind a három ruha rettenet. A belinkelt ruhák jók. ne azt nézd, hogy a babán mi tetszik neked, hanem, hogy rajtad mi szép.
2012. okt. 11. 22:34
 32/61 Jégtánc ***** válasza:
3
2012. okt. 11. 22:55
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 3. a legtűrhetőbb, de az sem az igazi! Első kettőt semmiképpen! Én pánt nélküli, és félvállas megoldású ruhát nem vennék fel, mert az ilyen alkaton nem mutat jól! Bocsánat, a világárt sem akarnálak megbántani!!!

Inkább valami szexi kosztümöt választanék koktélruha helyett, szép kis kiegészítőkkel, és egy nagyon dögös, nagyon magas tűsarkúval. :)

Amúgy nincs ebben semmi az ilyen koktélruhák Nekem sem állnak jól!

2012. okt. 11. 22:59
 34/61 anonim ***** válasza:
A 3. ruhából mindjárt kiesik a melled. Legalábbis úgy néz ki. Szerintem a vádliddal nincs baj. Szerintem neked az első áll legjobban, de nekem nem tetszenek azok a kövek/szegecsek vagy mik.
2012. okt. 11. 22:59
 35/61 A kérdező kommentje:

Nekem meg pont azok a szegecsek tetszenek ;)

a 3.nál meg azért akarnak kiesni a melleim mert ekkor nem volt melltartó rajtam de amúgy nyilván lenne.

2012. okt. 11. 23:04
 36/61 anonim ***** válasza:
100%
Adhatok még egy tanácsot? Úgy látom mellben erős vagy, ezért ezt kellene kihasználni! Melltartót mindenképpen vegyél fel, ha lehet push up-ot, hogy szép dekoltázsod legyen, olyan ruha/felső is kellene, ami szép dekoltázst biztosít, mert az vonzza a tekintetet, így elvonja a figyelmet a kevésbé szép részekről.
2012. okt. 11. 23:10
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ne haragudj,de szerintem egyik ruha sem egy főnyeremény.

Miért nem ilyesmivel próbálkozol? Egy hasonlót nagyon eltudnék rajtad képzelni,persze megértem ha nem a Te stílusod.

[link]

Esetleg ezek közül is szemezhetsz:

[link]

[link]

Szerintem ennek a csajszinak az alkata kicsit hasonlíthat a tiédhez és nézd csak meg milyen klassz kis ruha van rajta: [link]

Semmi gond az alakoddal,de ezek a ruhák előnytelenül állnak rajtad,meg amúgy sem túl szépek. Teltebbnek,ducibbnak tűnsz bennük,mint amilyen valójában lehetsz.Persze így látatlanban nem lehet tudni,hogy amiket linkeltem jól állnának-e rajtad,de én hasonlókban gondolkodnék a helyedben.

2012. okt. 12. 00:32
 38/61 anonim ***** válasza:
78%
SEmmi gond az alakoddal,szépek a melleid,jók a lábaid,de ahasadon van egy kis felelsleg. Ergo olyan ruhat kell választani ami nem pont a hasadra vonza a tekintetet! Ezért nem áll jól az 1es,és meg merem kockaztatni hogy a kettes sem. Tenyleg kene keresni olyat ami nem pont azt a részt hangsulyozza.
2012. okt. 12. 08:45
 39/61 anonim ***** válasza:
75%
Az egy dolog hogy neked az tetszik de ha a szabása nem jó az alakodhoz,agyoncsapja az egészet,amiket 21es linkelt azoknak a szabása tényleg jobb lenne,mondjuk olyasmi ruha nincs valahol szegecses megoldassal...? :-) Biztosan van valami ami neked is megfelel és az alakodhoz is jó.a kettes olyan mintha kiseb lenne egy mérettel. Tényleg még a 3.as talan a legjob csak fura mert félre van kissé csuszva meg a melleid "szaladnak" benne,de gondolom siettel,meg ott melltarto sincs rajtad.
2012. okt. 12. 08:49
 40/61 anonim ***** válasza:
59%

Mindhárom nagyon előnytelen egyetlen egyszerű okból: duci vagy és alacsony is.

Ilyen alkatra sem a mini, testhez simulós, pánt nélküli, sem a buggyos szoknyás típus nem ajánlott.

AZ első azért jobb egy fokkal, mert a melleidre helyezi a hangsúlyt, az öv és ráncolás pedig eltereli a szemeket a pocakról.

A másodikban egyértelműen kidomborodnak hurkáid, a csípőben elvágott a lehető legrosszabb fazon számodra. A harmadikban kiesnek a melleid, valamint csak nagyobbít a habos-babos aljarész.

Ami ilyen alkatra való: nyakbaakasztós, V kivágás, szív dekoltázs, de NEM pánt nélküli. Térd fölé maximum kicsit érő ruha, inkább térd körüli, hogy a nagy combokat elrejtsd. Mell alatt, vagy maximum derékban vágott ruha, optikailag nyújt, és eltünteti a hurkákat. Inkább puhább, finoman omlósabb anyagok, mert ez a merevség csak kiemeli az idomaidat. A passzosat került. A túldíszítettség sem előny, az is csak szélesít.

2012. okt. 12. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!