Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha áll a legjobban? (esküvőre, képpel)
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Azt kérlek ne mondjátok, hogy feketében nem illik menni, a menyasszonnyal beszéltem.
Tehát a konkrét kérdésem az lenne melyik áll a legjobban.
2012. okt. 11. 19:21
1/61 anonim válasza:
egyik se igazán tetszik nem jön be ez a fajta szoknya
de ha nincs más akkor a 2-es
3/61 anonim válasza:
Ne haragudj, de mind borzalom. Talán az első a legkevésbé.
4/61 anonim válasza:
Elnézést, de mindegyik borzalmas. Egyszerűen nincs szabásuk, előnytelenül állnak.
Ha nincs más választás, szerintem is a 2.
5/61 anonim válasza:
Ezek közül a 2.!!!!De inkább túrj még párat,próbálj,fényképezz és segítünk őszintén!!!!!
6/61 A kérdező kommentje:
Légyszi aki azt mondja, hogy nem áll jól vagy nincs szabása, az linkeljek olyat aminek szerinte van szabása és szerinte jól állna mert segítene vele. köszönöm!
2012. okt. 11. 19:35
7/61 anonim válasza:
A harmadikat letépném rólad:D
Az tuti szerintem.
A másik 2 tényleg olyan furán áll.
De a legjobb tényleg az ha keresel egy negyediket.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!