Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha áll a legjobban? (esküvőre, képpel)
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Azt kérlek ne mondjátok, hogy feketében nem illik menni, a menyasszonnyal beszéltem.
Tehát a konkrét kérdésem az lenne melyik áll a legjobban.
2012. okt. 11. 19:21
21/61 anonim válasza:
23/61 anonim válasza:
Egyértelműen a 3. áll a legjobban, a másik kettőt szerintem hanyagold, mert nagyon előnytelenek.
25/61 A kérdező kommentje:
Már elnézést de én nem azt kérdeztem, hogy a ruha milyen, hanem, hogy hogy áll.
Nyilván azért próbáltam ezeket, mert nekem ezek tetszenek.
Amik neked tetszenek valószínűleg nekem nem, mivel különböző az ízlésünk.
2012. okt. 11. 21:52
26/61 anonim válasza:
A 3. az borzalmasan áll, már ne is haragudj, meg fogsz sértődni, de a lábaid nem olyanok, hogy nagyon ki kéne rakni őket...tényleg nem bántásból írom, de ami előnytelen azzal nincs mit vitázni.
27/61 A kérdező kommentje:
nem sértődöm meg, de szerintem a 3 közül a 3.-on vannak kint legkevésbé a lábaim így nem egészen értem miért pont azt emelted ki.
2012. okt. 11. 21:56
28/61 anonim válasza:
Semmi baj nincs a lábaddal.
Kérsz rá puszit?:P
21/F
29/61 A kérdező kommentje:
vagy lehet, hogy a 26-os válaszoló a vádlimra gondolt... Akkor semmi.
Bár azt nem tudtam, hogy azzal is van baj, a többivel nyilván tisztába vagyok, ismerem a testem...
2012. okt. 11. 22:00
30/61 anonim válasza:
Az első közepes, elmegy. A második szörnyen áll, a harmadik meg viszonylag jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!