Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha a legszebb, áll nekem legjobban?
Figyelt kérdés
ma próbáltam, ez a négy a befutó:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Nincs mind rendesen rámigazítva, van ami kicsi volt, van, ami nagy, az első és harmadik (azt hiszem) fűzős.
Szerintetek melyik a legjobb? Fejem ne nézzétek, érdekes arcokat sikerült összehoznom:)
2011. okt. 3. 22:44
1/89 anonim válasza:
Szerintem a 4. a legjobb. :-) Csinos vagy! :-)
2/89 anonim válasza:
az első és a negyedik nagyon jól áll :) a másik kettő nekem annyira nem tetszik, de ez a te döntésed :D
sok boldogságot :)
17/L
3/89 anonim válasza:
Nekem az első tetszik, azt hiszem
4/89 anonim válasza:
Ne haragudj de nekem egyik sem tetszik. Amikor az elsőt megnyitottam az volt a reakcióm, hogy ezt biztos ne, de a többit látva talán az a legjobb.
5/89 anonim válasza:
Nekem a 3. tetszik, de mind jól áll! Sok boldogságot
6/89 anonim válasza:
Első vagy a negyedik. Talán az elsőt mondanám, ha mindenképp választani kell. Csinos vagy!
7/89 anonim válasza:
Az 1. 3. 4. de szerintem az 1. áll a legjobban.
8/89 anonim válasza:
Szerintem az első. De a negyedik is jó.
9/89 anonim válasza:
Nekem egyértelműen az első!!! Az a legszebb!!!
10/89 anonim válasza:
Az első nagyon jól áll! A másodikat hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!