Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha a legszebb, áll nekem legjobban?
ma próbáltam, ez a négy a befutó:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Nincs mind rendesen rámigazítva, van ami kicsi volt, van, ami nagy, az első és harmadik (azt hiszem) fűzős.
Szerintetek melyik a legjobb? Fejem ne nézzétek, érdekes arcokat sikerült összehoznom:)
Én az elsőre szavazok, a ruha is tetszik és te is ebben vagy a legcsinibb. A nyakpántos nálam a második befutó, szerintem abban is jól nézel ki, bár ahogy görnyedsz a mellrészénél elég furán áll, mintha összenyomná a melled.
A második tényleg kövérít így a képen, de szerintem ez csak azért, mert nagy rád a ruha és pont a csípődnél van egy hullám benne, ami rémesen néz ki.
A negyedik ruhával csak az a bajom, hogy alul olyan szögletes, nem ívesen esik. Az viszont nagyon bántja a szemem! :)
Én is úgy választottam ki a ruhámat, hogy anya lefotózott és megmutattam az ismerősöknek. Egy volt, amiben képen a legjobban néztem ki magam szerint is, a legtöbben arra szavaztak, pedig ott élőben volt olyan, ami talán jobban tetszett. Végül azt választottam amit a többség "megszavazott" és mikor érte mentünk, nem bántam meg, mert a többi már nem is tetszett annyira! :)
Nagyon sok boldogságot!!!
Leírnád nekem a méretiedet?
Magasság, súly, csipő, derék, mell?
Bocsánat, hogy ilyen indiszkrét vagyok, de én még csak elméletben nézegetem a ruhákat, és Neked jól áll a fajta ruha, amilyet én szeretnék, és az alakunk is hasonló, de hátha van lényeges eltérés..
Kérdésre válaszolva az első a legjobb! Szerintem az hosszabbít, a negyediknek más a szoknyája, és az kicsit elvágja szerintem az egészet, és ezért nekem kicsit rövidít.
Annyira tudtam, hogy a második a vőlegény kedvence. :)) De sajnos tényleg az áll a legkevésbé jól.
persze:)
amúgy anyumnak is az tetszik legjobban...nem értem én ezt:S
160cm, 70 kg, 105mell; 75derék; 102csípő :)
(legalábbis legutoljára ennyi volt..:) )
Na, akkor én ezt benéztem, mert 50 kg vagyok és 160 cm. :DD De most is látszik, hogy mennyire nem a kilók számítanak, hanem az összkép.
Csinos leszel!
Majd írd meg nekünk melyiket választottad!
Hiába a második a vőlegény kedvence, a négy közül akkor is az a legelőnytelenebb neked. Szerintem semmiképpen ne válaszd azt!
Az első nagyon jól áll neked, kimondottan csinos vagy benne.
Szia!
Én a negyedikbe szerelmes lettem, de még az első is jól állt. Jó, hogy leírtad a méreteidet,mert hasonló az alkatom és ilyen fazonú ruhák tetszenek!Nekem jövőre lesz a esküvőm,és a ruhapróbával még egy picit várok!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!