Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha a legszebb, áll nekem legjobban?
ma próbáltam, ez a négy a befutó:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Nincs mind rendesen rámigazítva, van ami kicsi volt, van, ami nagy, az első és harmadik (azt hiszem) fűzős.
Szerintetek melyik a legjobb? Fejem ne nézzétek, érdekes arcokat sikerült összehoznom:)
Az 1. a legjobb! Vagy a 4., mert az is nagyon hasonló. Szerintem ez a pánt nélküli fazon áll neked a legjobban!
Sok boldogságot!
1.
a negyediket NNNNNEEEE, az nagyon előnytelen..
Az első nagyon jól áll, csinos vagy benne, érvényesül az alakod. A második kimondottan kövérít, szerintem. Azok a habos akármik ott csípő részen...borzalmas, ne ezt válaszd!
Igazából szép a harmadik, negyedik is, de nem annyira áll jól. A nyakba akasztós erősíti a felsőtestet.
Az első ruhában gyönyörű menyasszony leszel, nekem nagyon tetszik!
29N
Nekem az 1 és a 3 tetszik.
Csinos vagy és aranyosak a képek, de nekem nem tetszik ez az erős, sötét szemfestés. (Tudom, hogy ez nem a végleges csak a ruhákat próbáltad. :))
Véleményem szerint az esküvődre valami világosabb, fényes smink kellene. Továbbá javaslom, hogy próbálj megbarátkozni a világosabb, de fényesebb (ezáltal üde) szemfestékekkel és esetleg próbálj ki természetesnek ható sminkeket is. Remélem nem veszed sértésnek, így is szép vagy, de úgy még szebb lennél. :) Persze nem kötelező, csak próbáld ki, hátha megtetszik.
Egyébként sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!