Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruha a legszebb, áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruha a legszebb, áll nekem legjobban?

Figyelt kérdés

ma próbáltam, ez a négy a befutó:

1. [link]

[link]

2. [link]

[link]

[link]

3. [link]

4. [link]

[link]

Nincs mind rendesen rámigazítva, van ami kicsi volt, van, ami nagy, az első és harmadik (azt hiszem) fűzős.

Szerintetek melyik a legjobb? Fejem ne nézzétek, érdekes arcokat sikerült összehoznom:)

2011. okt. 3. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagy negyedik.
2011. okt. 3. 22:58
 12/89 anonim ***** válasza:
100%

Szija!

Szerintem az 1. a tuti,az a legjobban!Csinos,elegáns,visszafogott mégis szexis!Szerintem az áll rajtad tökéletesen fátyollal mindennel :)

24n

2011. okt. 3. 23:03
 13/89 anonim ***** válasza:
100%
ja izé mármint tudom h ahhoz nem volt fátyol :D de a 2.fátyolával állna jól:)
2011. okt. 3. 23:04
 14/89 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az 1. és a 4. ruha tetszik, mindenképpen pánt nélküli ruhát válassz, mert jól állnak! Nekem a háttérben lévö ruha is nagyon tetszik. :) Remélem, szép esküvöd lesz és sok boldogságot nektek!!! :)
2011. okt. 3. 23:10
 15/89 anonim ***** válasza:
80%
nekem a harmadik, a többi a sok fodor miatt nem tetszik. A pánt nélkülivel pedig tánc közben nagyon megjárhatod,könnyen lecsúszhat a melledről.
2011. okt. 3. 23:14
 16/89 anonim ***** válasza:
71%
Nem értek hozzá, de szerintem a 3.
2011. okt. 3. 23:17
 17/89 anonim ***** válasza:
0%

miért lettem lepontozva?

megdicsértem a kérdezőt.

2011. okt. 3. 23:18
 18/89 anonim ***** válasza:
74%

Pont úgy érzek, mint a 22:50-es. Az 1. a legkevésbé nem tetsző. A másodikat nem tudom, milyen beteg tervező találta ki, ez a szabás még a zörgő csontú anorexiást is felhízlalja, olyan a hatása, mintha alulról fel lenne túrva az egész..vízszintesen...nemtom :S

Amúgy neme az lenne a bajom, hogy olyan szalagavatós ruha hatása van mindegyiknek.

Persze az ízlésünk is már, szóval inkább hallgass azokra, akik a tiédhez hasonló ízléssel válaszoltak, de úgy látom, ők is az elsőt részesítik előnyben ;)

2011. okt. 3. 23:19
 19/89 anonim ***** válasza:
74%
Ha vàlasztanom kellene az elsõ, de igazàn nem nagyon tetszik egyik sem. szerintem még nézegess, biztosan talàlsz szebbeket.
2011. okt. 3. 23:19
 20/89 anonim ***** válasza:
78%
Az elsőt választanám, de a 2.-on kívül mind tetszik vmennyire :).
2011. okt. 3. 23:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!